Головна Новини Світ НАТО Ілон Маск підтримав ідею, що НАТО має припинити своє існування
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск підтримав ідею, що НАТО має припинити своє існування

Американський мільярдер Ілон Маск погодився з тим, що у НАТО зникла мета для існування після розпаду СРСР.

3 березня 2024, 11:27
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Генеральний директор Tesla та SpaceX Ілон Маск заявив, що після розпаду країн Варшавського договору перестав існувати сенс для продовження роботи НАТО. Маск підтримав ідею, що замість розформування, НАТО почало розширення та нібито створило "ворожість" для інших країн.

Ілон Маск підтримав ідею, що НАТО має припинити своє існування

Ілон Маск підтримав ідею розформувати НАТО. Фото з відкритих джерел

Ілон Маск прокоментував допис американського інвестора та бізнесмена Девіда Сакса, який заявив, що після розпаду СРСР, НАТО зіткнулося з екзистенційною кризою, а причина існування альянсу зникла.

"Але замість того, щоб розформуватися, він придумав нову місію: розширення. І в циклі розширення НАТО створили ворожість, необхідну для свого виправдання", — пише бізнесмен.

Ілон Маск погодився з цим твердженням підтримавши, що НАТО має припинити існувати.

"Правда. Я завжди дивувався, чому НАТО продовжує існувати, попри те, що його ворог і причина існування, Варшавський договір, розпалися", — написав Ілон Маск.

Зазначимо, що попри заяви Ілона Маска та Девіда Сакса саме Варшавський договір став реакцією на утворення НАТО, а не навпаки. НАТО – це колективна система безпеки, яка не націлена на одного ворога, а має на меті захистити членів організації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Ілон Маск підтримав ідею про неминучу поразку України у війні з Росією.

Також "Коментарі" писав, що Ілон Маск звинуватив Джо Байдена у нахабній брехні. За його словами Україні потрібно йти на мирну угоду, адже окуповані території залишаться під контролем Росії. Крім того, Маск закликав лідерів Європи також визнати таку ситуацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

3 березня 2024, 12:09

Так тому щоб надати НАТО друге дихання і була не_спровокована внутрішньослов'янська розбірка. Юдиці неперевершені в отриманні прибутку з негараздів. Прикладом є monobank. Monobank набирає обертів на постійних скандалах. Клієнти втрачають зручність і гроші але їх у банку тільки більше є бо той кожен день на слуху. Так само ми ще побачимо відосик корумпованого Фюрера для якого жалоба і загибель дітей, які будуть з'являтись йому ночами, - prime time.


Новини