Головна Новини Світ НАТО Кулеба розповів, які потреби для України обговорювали з генсеком НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба розповів, які потреби для України обговорювали з генсеком НАТО

Глава МЗС України Дмитро Кулеба повідомив деталі розмови з очільником військового альянсу.

21 лютого 2023, 15:21
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Керівник Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба зустрівся в штаб-квартирі військового альянсу з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом та главою зовнішньої політики ЄС Жозепом Борреллем. Після зустрічі український міністр розкрив деталі розмови. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання CNN.

Кулеба розповів, які потреби для України обговорювали з генсеком НАТО

Зустріч Кулеби зі Столтенбергом та Боррелем. Фото з відкритих джерел

Україна провела тристоронню зустріч з представниками НАТО та ЄС, де обговорили питання майбутньої допомоги для протистояння російській агресії. Підсумками зустрічі поділився з журналістами глава МЗС України Дмитро Кулеба на спільній пресконференції з главою зовнішньої політики ЄС Жозепом Боррелем і генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, де заявив, що головне завдання це координація всіх зусиль.

"Потужності для виробництва є. Потужність для доставки є. Тож нам потрібна координація — координація для виконання. І це те, що ми сьогодні обговорювали", — сказав Кулеба.

Свій виступ Кулеба зробив за кілька годин після промови президента Росії Володимира Путіна. На цю промову встиг відреагувати генсек НАТО Єнс Столтенберг, який засудив російську агресію.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв реакцію військового аналітика з питань оборони на виступ президента РФ Володимира Путіна. На думку військового експерта Путін готується до третьої світової війни.

Також "Коментарі" писали, що під час свого звернення до федеральних зборів російський диктатор пояснив, чому почав війну в Україні. Президент Російської Федерації Володимир Путін вважає, що це була реакція на агресивні дії Заходу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини