Головна Новини Світ НАТО Нардеп: НАТО швидше готове віддати Україну РФ, ніж взяти під свою парасольку
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп: НАТО швидше готове віддати Україну РФ, ніж взяти під свою парасольку

НАТО вигадує словесні звороти, щоб не дай боже не прозвучало слово «запрошення» України

10 липня 2024, 12:55 comments1225
Поділіться публікацією:

Виглядає, що цьогорічний саміт НАТО у Вашингтоні – це знову про слабкість альянсу перед викликами, заявила нардеп Соломія Бобровська. При цьому, вона додала, що Україні цей саміт, на жаль, не принесе ні перспектив, ні надій.

Нардеп: НАТО швидше готове віддати Україну РФ, ніж взяти під свою парасольку

Україна НАТО

"Посилення ППО, зміна форматів координації допомоги, муки в пошуку словесних зворотів, щоб категорично не було слова "запрошення", і попередження ще з минулого року, щоб ми не пушили членство в Штатах на саміті цьогоріч – ріал геополітік і неприємний душ для українців", — відзначила політик у Фейсбуці.

При цьому вона підкреслила, що тут вся справа не в Україні, корупції, ПДЧ чи ще чомусь. За її словами, це не Україна не готова до членства, це Альянс не готовий і не здатний протистояти Росії.

"З одного боку, це зрозуміло, бо нікому не потрібен театр бойових дій далі за нашими межами, а з іншого – на фоні ефективного союзу, який будує РФ навколо себе, все ж виглядає, що Україну швидше готові уступити, аніж прийняти в пул західної парасольки. Цікаво виходить, Московія готова за нас гризтись до останнього, щоб здобути, Північноатлантичний Альянс дає нам періодично "пігулки від голови", а в українців вихід лише один — війна за самих себе", — заявила нардеп.

Відтак, каже Бобровська, поки вісь зла консолідується і струнким кроком йде до гегемонії у світі, НАТО пережовує формулювання про "незворотність" і "відкриті двері", які вже доносилися до України щонайменше двічі.

При цьому вона відзначає, що рішення про посилення ППО України були прийняті ще раніше, до удару по Україні 8 липня, і вони були спрямовані на те, щоб Україна просто не поїхала з порожніми руками.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у Польщі уже заявили про те, що Україна може бути незадоволена результатами саміту НАТО у Вашингтоні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини