Головна Новини Світ НАТО НАТО потрібен буфер. Генерал США назвав причини, чому потрібно все ж захистити Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

НАТО потрібен буфер. Генерал США назвав причини, чому потрібно все ж захистити Україну

Розміщення України має велике значення, тому НАТО повинне її все ж захистити про це в інтерв’ю Радіо Свобода заявив генерал-майор у відставці Девід Грандж. При цьому він висловив сподівання, що США все ж виділять гроші для ЗСУ

16 квітня 2024, 15:21
Поділіться публікацією:

Зараз дуже багато всього знаходиться на кону, тому НАТО повинно ухвалити рішення і захистити Україну, вважає Девід Грандж.

НАТО потрібен буфер. Генерал США назвав причини, чому потрібно все ж захистити Україну

Україна НАТО

"Людям необхідно пам’ятати, що йдеться не лише про Україну як таку, але і про її географічне положення. НАТО необхідно мати буфер, розміщення України має величезне значення, і саме тому її необхідно захистити",
- заявив американський генерал.

При цьому він додав, що США рано чи пізно все ж ухвалять рішення про виділення допомоги Україні, яка їй надзвичайно потрібна.

Окрім того, американський генерал додав, що армія країни-агресора відчуває, що зараз має переваги на фронті. При цьому він спрогнозував, що загарбники організують великий наступ уже влітку. Проте, додав Грандж, РФ може змінити плани. Таке рішення буде залежати від того, чи Сполучені Штати все ж ухвалять рішення про виділення допомоги для Сил оборони та чи Європа зможе посилити свою підтримку. При цьому він підкреслив, що ресурси скорочуються у всіх, при тому, що кожному потрібно мати власні резерви для інших загроз, які стоять перед США та партнерами, окрім України.

Грандж вважає, що війна в Україні триватиме ще довго. По-перше, каже він, якщо Україна хоче відновити свої кордоном станом на 2014 рік, то це вимагатиме багато часу та зусиль. По-друге, навіть для того, щоб захистити все те, що знаходиться зараз під контролем ЗСУ, теж потрібен час.

Саме тому, вважає американський генерал, Україні вкрай необхідно провести якісну мобілізацію. За його словами, майбутніх військових потрібно добре навчити і перелаштуватися на те, що "гра буде довгою" і війна не закінчиться скоро.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що США привчають Україну до жорстокою реальності, в якій вона може втрачати території.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

16 квітня 2024, 14:54

Цинічно! Це як наші чиновники та мільярдери типу АТБ епіцентр Миронівський хлібопродукт... Гучно кричать як вони допомагають захищати які вони патріоти але тисячами ховають у себе ухилянтів чоловіків під виглядом охоронців. Ті чоловіки замість країну захищати жінок контролюють мабуть тому, що жінкам не можна довіряти.


Новини