Головна Новини Світ США США жорстоко привчають Україну до нової реальності. Чи отримає Київ допомогу від Вашингтону
commentss НОВИНИ Всі новини

США жорстоко привчають Україну до нової реальності. Чи отримає Київ допомогу від Вашингтону

Дональд Трамп не допустить перемоги Джо Байдена на міжнародній арені, тому і з'явилася ідея ставити на голосування законопроекти про надання допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню окремо, вважає політолог Максим Ялі

16 квітня 2024, 12:36 comments2073
Поділіться публікацією:

Абсолютно очікувано спікер Палати представників Майк Джонсон після зустрічі з Дональдом Трампом вигадав нову причину для того, щоб не ставити на голосування законопроект про надання військової допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню, зазначив політолог Максим Ялі.

США жорстоко привчають Україну до нової реальності. Чи отримає Київ допомогу від Вашингтону

Україна і США

Наразі допомога кожній країні буде ставитися на голосування окремо. А це, за словами експерта, означає, щонайменше тимчасову затримку з остаточним рішенням, бо навіть якщо за новий законопроект проголосує нижня палата Конгресу, за нього знову необхідно буде голосувати в Сенаті. Це якщо не буде заперечень тепер уже від демократів.

"Але з огляду на головне завдання, яке ставить перед собою Трамп у контексті президентської кампанії – "вкрасти" у Байдена його головний "успіх" у зовнішній політиці – не дозволити Путіну перемогти Україну – до нового законопроекту будуть напевно внесені пункти, які викличуть невдоволення вже демократів. А їхнє обговорення та пошук компромісів- це знову як мінімум час",
— написав у Фейсбуці Ялі.

Тож, наголошує він, перспективи надання Україні військової допомоги з боку США продовжать бути, м'яко кажучи, "туманними".

А без цієї допомоги, наголошує Ялі, Україна як мінімум не зможе перемогти Росію, як уже заявив президент Володимир Зеленський.

А якщо говорити прямо, то великі ризики програти війну. І втратити ще більше теренів. Ось до такої нової "реальності" після "рожевих поні" минулого року привчати українське суспільство. Жорстко, якщо не сказати жорстоко",
— підсумував політолог.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Майк Джонсон запропонував чотири законопроекти щодо виділення допомоги тим країнам, які розраховують на підтримку США.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

16 квітня 2024, 12:05

Нацизм оточений натяками, вони так і сиплються на нього. Нацпам'ятних попереджали: прозріння буде дуже важким. У Німеччині 1945 все було простіше - вони були меншим злом. Вони не розкрадали і вони створювали і всі воювали, в тому числі чиновники і юдейці. Всі сьогоднішні ракети - це німецька розробка часів Гітлера. Програли тому що не хотіли змінюватись!


Новини