Головна Новини Світ НАТО НАТО розробляє план швидкого реагування на агресію РФ: цікаві подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

НАТО розробляє план швидкого реагування на агресію РФ: цікаві подробиці

Альянс готується протистояти вторгненню РФ в Європу

8 червня 2024, 22:02
Поділіться публікацією:

НАТО розробляє сухопутні коридори, які дозволять військам США швидко досягати лінії фронту у випадку нападу РФ на якусь з країн-членів Альянсу.

НАТО розробляє план швидкого реагування на агресію РФ: цікаві подробиці

Альянс готується до війни з Росією. Фото з відкритих джерел

Як пише газета New York Post, цьому кроку передували попередження лідерів країн-членів НАТО, які закликали західні уряди підготуватися до повномасштабної війни з Росією у найближчі 20 років.

Видання пише, що нові маршрути розширять існуючі домовленості, які діють з минулого року, коли Альянс погодився мати 300 тисяч військових у стані високої готовності під час саміту у Вільнюсі. Згідно з планами, американські війська висадяться в портах Нідерландів, а потім потягом переправляться через Німеччину до Польщі.

Інші плани, які розробляються, повідомляє видання, передбачають прибуття американських військ до портів Італії та подорожування по суші через Словенію і Хорватію до Угорщини.

Зазначається, що війська також можуть бути направлені до портів Греції чи Туреччини, щоб дістатися до східної частини Альянсу.

Крім того, за відзначає медіа, додаткові плани включають прибуття військ США до портів Балкан, Норвегії, Швеції та Фінляндії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський диктатор Володимир Путін знову озвучив наратив про готовність Росії до перемовин з Україною. "Перемовини можливі на тих умовах, про які ми домовлялись ще починаючи у Мінську, а потім у Стамбулі. Але навіть, якщо взяти за основу домовленості у Стамбулі, ми повинні виходити з реалій сьогоднішнього дня", — заявив російський диктатор.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що діюча модель зростання російської економіки "примітивна" та незабаром вичерпає себе, заявив глава "Сбербанку" Герман Греф. Поточне зростання російської економіки, за словами Грефа, насамперед забезпечують зростаючі витрати держави на машинобудування, що призводить до зростання зарплат в економіці. "Люди стають більш заможними, вони йдуть у банки і, незважаючи на всі обмеження Центрального банку, отримують кредити. Навіть за дуже високими ставками через те, що в них зросли доходи", — зазначив він.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини