Головна Новини Світ НАТО РФ готується «випадково» атакувати стратегічний об’єкт країни НАТО: названо терміни
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ готується «випадково» атакувати стратегічний об’єкт країни НАТО: названо терміни

Бездіяльність НАТО приведе до того, що до виборів у США Росія «випадково» знищить стратегічний об’єкт Альянсу

10 вересня 2024, 08:55
Поділіться публікацією:

Україна і Латвія не є сусідами, між ними є простір під назвою Білорусь, відзначає політолог Петро Олещук. За його словами, саме тому виглядає дивною позиція НАТО, яка вважає, що російський дрон із вибухівкою "призначався" Україні і в Латвію залетів "випадково".

РФ готується «випадково» атакувати стратегічний об’єкт країни НАТО: названо терміни

НАТО і Росія

Політолог підкреслює, що російські дрони насправді все частіше порушують повітряний простір країні НАТО, і це вказує на дві обставини. Перша, НАТО вперто відмовляється визнавати факти атаки власної території. Друга, військам НАТО суворо заборонено збивати російські дрони навіть у своєму просторі.

Олещук вважає, що з огляду на це можна припустити, що уже незабаром країнам НАТО слід готуватися до прильоту дронів, які "зовсім випадково" атакують якийсь із важливих об’єктів.

"Не пізніше ніж протягом найближчого місяця (до виборів у США) до повітряного простору залетить значна кількість шахедів і "випадково" впадуть на якийсь стратегічний обʼєкт. НАТО буквально це "випрошує", — відзначив Олещук.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що протягом останнього часу російські ракети та дрони все частіше порушують повітряний простір країн НАТО. Зокрема, часто вони залітають в Польщу та Румунію. Зокрема, в Румунії російський "шахед" навіть зіткнувся із землею. Втім у Міноборони країни відзначили, що то був пустир, тому ніхто не постраждав. У відомстві заявили, що різко засуджують такі дії Росії. А у міністерстві закордонних справ закликали РФ не піднімати градус ескалації.

При цьому в Офісі президента вважають, що РФ просто випробовує межу терпіння країн НАТО і перевіряє, чи "всемогутній" Альянс здатен на те, щоб почати захищати свою територію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини