Головна Новини Світ НАТО Столтенберг розповів, до чого настав час готуватися Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Столтенберг розповів, до чого настав час готуватися Україні

Столтенберг вважає, що Україні настав час готуватися до посилення боїв і ракетних атак Росії

28 листопада 2023, 15:00
Поділіться публікацією:

Україні потрібно готуватися до посилення бойових дій та ракетних атак РФ. Як передає портал "Коментарі", таку заяву зробив генсек НАТО Єнс Столтенберг, коментуючи стан війни в Україні, перебуваючи з візитом у Брюсселі.

Столтенберг розповів, до чого настав час готуватися Україні

Єнс Столтенберг. Фото: з відкритих джерел

Генсек Альянсу, який прибув на зустріч міністрів закордонних справ країн НАТО в Брюсселі 28 листопада, зазначив, що зараз на лінії фронту в Україні відбуваються інтенсивні бої.

Крім того, "ми бачили хвилі атак за допомогою дронів по українських містах", додав він.

"Потрібно готуватися до посилення боїв та посилення повітряних ракетних атак по містах України. Це робить навіть важливішим, щоб союзники по НАТО підтримували Україну", – зазначив генсек Альянсу.

Столтенберг привітав нещодавні оголошення про допомогу Україні з боку країн-членів НАТО, зокрема Німеччини, Нідерландів та Румунії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Єнс Столтенберг назвав найкращий спосіб мирного вирішення війни в Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – питання підтримки України західними союзниками останнім часом активізувалося. У США досі не вжито нових заходів щодо надання такої допомоги через розбіжності в Конгресі. При цьому, як зазначає видання Newsweek, американська влада, схоже, боїться поразки Росії у цій війні – тому дозують допомогу Україні. Аналогічну політику сповідують, зважаючи на все, європейці, де останнім часом набирають сили партії, які борються за мирні переговори між Києвом і Москвою. При цьому генсек НАТО Єнс Столтенберг запевняє, що Альянс підтримуватиме Україну якнайдовше, щоб Київ отримав найкращі умови для мирних переговорів. На фоні явної нерішучості Заходу росіяни встигли окопатися, стримати тиск українського наступу, а тепер самі йдуть вперед, особливо в районах Авдіївки та Куп'янська. Портал "Коментарі" звернувся до експертів, які охарактеризували те, що відбувається на військовому та дипломатичному фронті російсько-української війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини