Головна Новини Світ НАТО Столтенберг відреагував на атаки дронів у Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Столтенберг відреагував на атаки дронів у Росії

Генсек НАТО наголосив, що Україна має право захищатися від російської агресії.

1 червня 2023, 10:50
Поділіться публікацією:

Генсек НАТО Єнс Столтенберг відреагував на атаки дронів у Росії. Він не став підтверджувати, що саме Україна стоїть за такими безпілотниками на столицю Росії, але уточнив, що Київ має право захищатися, використовуючи для цього всі доступні методи. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву Столтенберга перед зустріччю глав МЗС країн НАТО в Осло.

Столтенберг відреагував на атаки дронів у Росії

Єнс Столтенберг. Фото: з відкритих джерел

"Зараз ми маємо таку саму позицію, як і на початку війни, а саме те, що Україна має право захищатися", — зазначив Йєнс Столтенберг.

Генсек НАТО наголосив, що війна, розв'язана російським президентом Володимиром Путіним, є явним порушенням міжнародного права. Україна ж своєю чергою обороняється, це право закріплено у Статуті ООН.                                                          

"Немає сумнівів, що це військова агресія президента Путіна та Москви проти мирних українців", — наголосив Столтенберг.

Читайте також на порталі "Коментарі" — минуло вже більше доби з масованої атаки дронів на Москву, яка змусила росіян понервуватись. З'явилася реакція Кремля, традиційно бравурна від Міноборони РФ. У свою чергу Офіс президента України відверто тролює країну-агресора, у Вашингтоні щодо цієї атаки висловилися досить стримано, а в Лондоні завили, що Україна має право на подібні дії. Про що говорить реакція сторін? Як події можуть розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – заклики до зміни Путіна: британська розвідка розповіла, чому російському диктатору вже є чого переживати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини