Головна Новини Світ НАТО Столтенберг відреагував на атаку російських дронів по території НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Столтенберг відреагував на атаку російських дронів по території НАТО

Російські безпілотники були знайдені на території Румунії. Генсек НАТО назвав, чи це могла бути навмисна атака РФ.

7 вересня 2023, 11:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Генсек НАТО Єнс Столтенберг стверджує, що наразі в альянсі немає доказів, що російські дрони навмисно здійснили атаку по території Північноатлантичного альянсу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Guardian.

Столтенберг відреагував на атаку російських дронів по території НАТО

Генсек НАТО Єнс Столтенберг. Фото з відкритих джерел

Столтенберг виступив у парламенті Європейського Союзу та прокоментував ситуацію з уламками російських безпілотників, які були знайдені на території Румунії поблизу українського кордону.

"У нас немає жодної інформації, яка б вказувала на навмисну ​​атаку з боку Росії, і ми очікуємо результатів поточного розслідування", — сказав генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг.

Нагадаємо, що на початку вересня Україна заявила, що російські безпілотники впали на території Румунії. Європейська країна кілька днів заперечувала про цей інцидент. Однак 6 вересня міністр оборони Румунії Ангел Тілвар підтвердив, що було знайдено уламки російських БПЛА поблизу українського кордону. Таким чином Росія порушила кордони країни-члена НАТО.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що генсек НАТО Єнс Столтенберг висловився щодо українського контрнаступу. Столтенберг вказав, що попри складні та важкі бої українські сили поступово завойовують нові позиції у контрнаступі.

Також "Коментарі" писали про українського військового оглядача Олега Жданова, який розповів, звідки можуть наступати росіяни. Полковник запасу ЗСУ вважає, що у російських сил залишилось лише одне місце. Жданов підкреслює, що росіяни мають незначні сили на Херсонщині та зменшують свою присутність на інших напрямках.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини