Головна Новини Світ НАТО Столтенберг відреагував на заклик Папи Римського підняти Україні білий прапор
commentss НОВИНИ Всі новини

Столтенберг відреагував на заклик Папи Римського підняти Україні білий прапор

Столтенберг відповів на заклик Папи Римського, заявивши, що капітуляція не має жодного відношення до миру

11 березня 2024, 14:28 comments1727
Поділіться публікацією:

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг відкинув заклик Папи Римського до України "підняти білий прапор" і розпочати переговори з РФ. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє "NTV".

Столтенберг відреагував на заклик Папи Римського підняти Україні білий прапор

Єнс Столтенберг. Фото: з відкритих джерел

"Капітуляція – це не мир. Президент (Ред. — Росії) Путін розпочав цю війну і може закінчити її сьогодні. Україна, з іншого боку, не має такої можливості", — заявив генсек НАТО.

При цьому Столтенберг закликав усіх союзників продовжувати надавати Києву військову підтримку.

Напередодні видання Reuters опублікувало виклад фрагменту інтерв'ю Папи Римського для швейцарського телеканалу RSI. В інтерв'ю понтифік, відповідаючи на запитання, чи потрібно Україні підняти "білий прапор" та піти на переговори з РФ, підтримав таку позицію.

Варто зазначити, що, не звертаючись до понтифіка, президент України Володимир Зеленський розкритикував його ініціативу. Глава української держави нагадав, що російські вбивці не йдуть далі Європою лише тому, що їх стримують українці та українки зі зброєю в руках та під синьо-жовтим прапором.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ми переживаємо нову хвилю розмов про необхідність термінових переговорів між Україною та Росією. Після активізації миротворчих поривів Китаю, а також чергової пропозиції Туреччиною себе як майданчика для мирного саміту, взяв слово Папа Римський Франциск. І фактично відкрито запропонував Україні капітулювати, "поки що ситуація не погіршилася". Що означає низка подібних заяв та дипломатичних потуг? Як на це слід реагувати Україні та її реальним союзникам, які розуміють, до чого можуть спричинити подібні переговори на умовах РФ? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

11 березня 2024, 14:53

Власники цього юдейського конфлікту шахраї. Вони чудово знають що жодна сторона не може просто взяти і закінчити цей обрізаний конфлікт. Юдейці все зробили для того щоб цей конфлікт був на повне розграбування знищенням. Тобто звичайне мародерство до повного знищення. Тому зібрати війська з України буде означати палестинський геноцид на звільнених територіях і подальша ескалація вже на території іншої сторони до повного розграбування.


Новини