Головна Новини Світ НАТО У НАТО без окупованих територій: Арестович пояснив, чому Україні потрібно погоджуватися
commentss НОВИНИ Всі новини

У НАТО без окупованих територій: Арестович пояснив, чому Україні потрібно погоджуватися

Олексій Арестович вважає, що поки двері на шляху до НАТО відчинені – потрібно йти в них, оскільки через півроку-рік ситуація може сильно змінитись для нас

13 листопада 2023, 08:45 comments1145
Поділіться публікацією:

Колишній радник глави Офісу президента Олексій Арестович вважає невипадковим, що останнім часом відразу два екс-генсеки НАТО фактично, Андерс Фог Расмуссен, а потім і Джеймс Ставрідіс, озвучили ідею про те, що Україні потрібно погоджуватися на те, щоб вступати до НАТО вже зараз, але без окупованих територій. На думку Олексія Арестовича, ці заяви, які озвучили колишній генсеки Альянсу, говорить про те, що така пропозиція може надійти Україні і вона має реальну вагу. Просто те, що кажуть колишні чиновники, не завжди можуть публічно озвучити чинні. Як передає портал "Коментарі", свою думку екс-радник голови ОП висловив на своєму ютуб-каналі.

У НАТО без окупованих територій: Арестович пояснив, чому Україні потрібно погоджуватися

НАТО-Україна

Олексій Арестович вважає такі заяви колишніх керівників НАТО сигналом про те, що двері в НАТО для України відчинені, але вже через півроку-рік ситуація може змінитися на гірший для України бік і замість повноцінного членства в Альянсі нам натякатимуть на чергові Мінські домовленості без якихось -або гарантій.

"Отримавши безпеку, ми можемо повністю зайнятися економікою та розвитком власного ВПК, у тому числі разом із партнерами", – заявив Арестович.

Також колишній радник глави ОП зазначив, що вихід українських військ за нинішніх обставин на кордони 91-го року навряд чи неможливий, а без реальних гарантій НАТО або власного ВПК та економіки, що працює достатньою мірою, навряд чи це можливо і в якійсь віддаленої перспективи.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи зараз реально рухатися до мети про вихід на кордони 1991 року: як може змінитися війна. Експерти детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

13 листопада 2023, 10:02

У Фюрера і оточуючого його Зла інші плани - провести Україну в останню путь. Україна ще жодного разу не скористалась можливостями, всі шанси завжди проходили повз неї. Нездатність до державності веде до її втрати.


Новини