Головна Новини Світ НАТО У НАТО відповіли, що станеться, якщо хоча б одна країна Альянсу відправить своїх військових до України
commentss НОВИНИ Всі новини

У НАТО відповіли, що станеться, якщо хоча б одна країна Альянсу відправить своїх військових до України

Адмірал Роб Бауер заявив, що рішення якоїсь країни направити своїх військових до України вплине на всіх

22 березня 2024, 11:15 comments9036
Поділіться публікацією:

Навіть потенційне рішення якоїсь із країн НАТО розмістити контингент своїх військових в Україні торкається інтересів усіх союзників, тому такі рішення потребують консультацій між ними. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю АрміяInform заявив голова Військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер, перебуваючи з візитом у Києві.

У НАТО відповіли, що станеться, якщо хоча б одна країна Альянсу відправить своїх військових до України

Голова військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер. Фото з відкритих джерел

Бауера запитали, чи вважає він справді можливим потенційне розміщення в Україні військових окремих країн, про що піднялася дискусія останніми тижнями після заяв президента Франції Еммануеля Макрона.                       

Воєначальник насамперед зазначив, що в Україні немає військ НАТО і Альянс не має планів розміщувати їх в Україні.

"Але якщо окрема країна вирішить розмістити тут свої війська, вона повинна розуміти, що це матиме зв'язок з рештою членів Альянсу. провели консультації одна з одною, якщо вони хочуть такого рішення", – зазначив Роберт Бауер.

Зазначимо, раніше Роберт Бауер заявив, що війна Росії проти України ніколи не була пов'язана з якоюсь реальною загрозою безпеці, яка походить від України чи НАТО.

"Ця війна (Россі проти України – ред.) пов'язана з тим, що президент Путін боїться чогось набагато потужнішого, ніж будь-яка фізична зброя на землі — демократії. Якщо люди в Україні зможуть мати демократичні права... справжні демократичні права... то люди у Росії незабаром теж прагнутимуть їх. Ось у чому суть цієї війни", — заявив Роберт Бауер.

Читайте також на порталі "Коментарі" — адмірал НАТО назвав найстрашнішу помилку у війні РФ проти України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини