Головна Новини Світ НАТО У НАТО відреагували на План перемоги Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

У НАТО відреагували на План перемоги Зеленського

Рютте повідомив, що в НАТО "прийняли до уваги" план перемоги, багато аспектів потрібно обговорити з Україною

сьогодні, 07:15
Поділіться публікацією:

Партнери з НАТО врахували План перемоги, який розробив та презентував офіційний Київ. Але багато аспектів такої ініціативи досі потрібно обговорити. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив генеральний секретар НАТО Марк Рютте, інформує "Associated Press".

У НАТО відреагували на План перемоги Зеленського

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

"У плану багато аспектів та багато політичних та військових питань, які нам дійсно потрібно обговорити з українцями, щоб зрозуміти, що за ним стоїть, і зрозуміти, що ми можемо зробити, а що ні", — зазначив Рютте.

За його словами, він перебуває у тісному контакті із союзниками та Києвом, щоб зрозуміти, що можна зробити в контексті допомоги Україні.

Марк Рютте не став говорити про те, що саме союзники планують обговорити з Україною.

Генсек уточнив, що на даний момент необхідно зосередитись на тому, щоб допомогти Україні відвоювати більше територій та зміцнити свої позиції на майбутніх мирних переговорах.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський представив у Верховній Раді План перемоги. Зокрема, він заявив, що якщо Захід підтримає Україну в реалізації пунктів Плану перемоги, то цілком реально завершити війну не пізніше 2025 року. Наскільки реальні для виконання відомі пункти Плану перемоги? І чи можна говорити про можливість завершити війну у такі терміни, як сподівається президент? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – одним поданням плану перемоги все не закінчилося: із ким Зеленський провів двогодинну розмову.

Раніше "Коментарі" писали — Марк Рютте розповів, що НАТО точно не дозволить Володимиру Путіну в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини