Головна Новини Світ НАТО У НАТО відреагували на ядерні погрози Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У НАТО відреагували на ядерні погрози Путіна

У НАТО вважають блефом нові ядерні погрози Путіна

2 березня 2024, 07:35
Поділіться публікацією:

Заява президента РФ Володимира Путіна про готовність застосування ядерної зброї у разі відправлення військ НАТО до України є черговим "психологічним залякуванням". Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив заступник генерального секретаря НАТО Мірча Джоане, повідомляє "El País".

У НАТО відреагували на ядерні погрози Путіна

Мірча Джоане. Фото: з відкритих джерел

Чиновник зазначив, що такі погрози весь світ спостерігає понад два роки, як розпочалася повномасштабна війна в Україні. На його думку, залякування Путіна "безвідповідально" та безпосередньої загрози поки що немає.

Мірча Джоане додав, що такі заяви є дуже небезпечними, оскільки вони підривають довіру до сфери ядерної зброї, "Росія знає наслідки такого випадку".

"Це "пафосний" спосіб критикувати Захід і описувати війну, яку він розпочав в Україні, як війну цивілізацій, або коли він стверджує, що Захід намагається знищити Росію, яка є повною нісенітницею", — додав заступник генсека.

Зазначимо, раніше США вже відреагували на ядерні погрози Путіна. Вашингтон попередив Росію про наслідки застосування ядерної зброї. Загрози з боку російського диктатора Володимира Путіна безвідповідальні. Таку заяву під час брифінгу зробив речник Держдепу США Метью Міллер.

Також виникла реакція Міністерства закордонних справ КНР на чергові ядерні погрози російського диктатора Путіна іншим країнам. Прес-секретар міністерства Мао Нін прокоментувала його останню заяву, пов'язану із можливістю відправлення західних військових до України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — яка гра розгортається на Заході: від чого залежить рішучість НАТО у протистоянні з РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини