Головна Новини Світ НАТО У Німеччині розповіли, скільки часу має НАТО на підготовку до війни проти Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині розповіли, скільки часу має НАТО на підготовку до війни проти Росії

Колишній полковник Бундесверу Родеріх Кізеветтер попереджає, що країни НАТО мають обмеження у часі на підготовку проти російської агресії за межами України.

2 січня 2024, 12:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Член німецького парламенту від Християнсько-демократичного союзу та колишній полковник Бундесверу Родеріх Кізеветтер вважає, що країни НАТО мають близько 5-8 років на підготовку до війни проти Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю німецького чиновника для видання LRT.

У Німеччині розповіли, скільки часу має НАТО на підготовку до війни проти Росії

Член німецького парламенту Родеріх Кізеветтер. Фото з відкритих джерел

Родеріх Кізеветтер пояснює, що Путін вже перевів Росію на військову економіку та через кілька років може розширити агресію за межі України.

"У нас є лише 5-8 років на підготовку, дехто каже, що мінімум три роки. Росія вже активізувала військову економіку та почала словесні нападки на цілісність деяких країн, наприклад Латвії", — попереджає колишній полковник Кізеветтер.

Німецький депутат наголошує, що Путін використовує різні шляхи, як зброю, зокрема міграцію через яку Росія створює провокації та намагається розколоти західне суспільство.

"Я бачу виклики, які будуть створені масовою міграцією, жахливими подіями в Україні та нашими дуже пацифістськими настроями, які зростуть і перешкодять інвестиціям у військову діяльність", — говорить Кізеветтер та додає, що Захід "має протистояти цьому".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський політик Сергій Рябков пригрозив, що Москва відповість НАТО, якщо альянс буде втручатись в національні інтереси Росії. За словами чиновника РФ вони також стосуються і України.

Також "Коментарі" писали про Путіна, який розповів, чи має Росія бажання воювати з НАТО. Російський диктатор заявив, що хоче відновити відносини з країнами НАТО, а не війни проти них.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

2 січня 2024, 12:34

То що синку ти сподівався знесилити Росію? То як вийшло? Може навпаки ти себе знесилив вкладаючи кошти у брехливого обрізаного розкрадача, якому скільки не дай все вкраде? Помилкові інвестиції які тільки посилили вісь зла: Білорусь Україна Ізраїль Росія КНДР Китай. Тепер спостерігай каскад програшів спершу Україна потім Молдова і Палестина, далі Польща Латвія Литва Естонія.


Новини