Головна Новини Світ Росія Не тільки Україна: у Росії заявили про готовність війни проти НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Не тільки Україна: у Росії заявили про готовність війни проти НАТО

Російський політик Сергій Рябков пригрозив, що Росія завдасть відповідь НАТО, якщо вони будуть зазіхати на національні інтереси РФ.

29 листопада 2023, 15:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Росія вкотре проявляє агресію та погрожує іншим країнам, зокрема готова розпочати війну навіть з НАТО. Заступник міністра закордонних справ Росії Сергій Рябков заявив, що Москва готова захищати власні інтереси усіма засобами. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Не тільки Україна: у Росії заявили про готовність війни проти НАТО

У Росії заявили готовність воювати проти військ НАТО. Фото з відкритих джерел

Сергій Рябков під час інтерв’ю припустив, що між НАТО та Росією не покращаться відносини, а в майбутньому може виникнути більші конфлікти.

"Ми готові, як це вже було продемонстровано, захищати наші національні інтереси всіма наявними в нашому розпорядженні засобами", — сказав Рябков та додав, що вибір і цій ситуації залежить від НАТО.

Разом з тим російський чиновник критикує воєнний альянс, який нібито постійно втручається в інтереси Росії, до яких, за словами Путіна входить і Україна.

"Вони, мабуть, дуже сильно вірять, що меж їхньої власної гри на підвищення не мають критичних ставок, але вони можуть опинитися серед тих, хто повністю програє на цьому майданчику", — пригрозив Сергій Рябков.

Нагадаємо, що російські чиновники не вперше погрожують НАТО війною. Зокрема колишній президент Росії Дмітрій Мевдведєв заявив, що допомога Україні країнами НАТО наближає весь світ до Третьої світової війни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Зеленського відреагували на пропозиції про мирні переговори з Росією. А очільник МЗС Дмитро Кулеба пояснив, чи готова Україна до територіальних поступок.

Також "Коментарі" писали, що у Кремлі назвали основну ціль НАТО щодо Росії. Крім того, Путін розповів про основні причини війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини