Головна Новини Світ НАТО Важливе повідомлення Путіну: Столтенберг у Вільнюсі звернувся до російського диктатора
commentss НОВИНИ Всі новини

Важливе повідомлення Путіну: Столтенберг у Вільнюсі звернувся до російського диктатора

Столтенберг у Вільнюсі звернувся до Путіна, нагадавши, що двері НАТО продовжують бути відчиненими

11 липня 2023, 12:25 comments7055
Поділіться публікацією:

Генсек НАТО Єнс Столтенберг нагадав про політику "відчинених дверей" Альянсу, уточнивши, що російський диктатор Володимир Путін не має права вето з цього питання. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву генсек зробив під час брифінгу.

Важливе повідомлення Путіну: Столтенберг у Вільнюсі звернувся до російського диктатора

Єнс Столтенберг. Фото: з відкритих джерел

"Важливе повідомлення Путіну – його війна проти України була дуже великою стратегічною помилкою. Він недооцінив українські військові сили. Він пішов на війну, щоб було менше НАТО, а НАТО побільшало. Швеція увійде до НАТО, Фінляндія увійшла до НАТО. Це велика стратегічна помилка Путіна”, — заявив Йєнс Столтенберг.

Він додав, що членство відбулося дуже швидко, це вперше в історії, коли країни так швидко стали членами НАТО. Це свідчить про об'єднання і готовність НАТО.                                                                    

Зазначимо, що у вівторок, 11 липня, стартує дводенний саміт НАТО. Україна буде в НАТО, працюємо над алгоритмом членства, заявив у вечірньому зверненні президент Володимир Зеленський, наголосивши, що саме від нашої країни залежить реальність безпеки на східному фланзі НАТО. Він також анонсував, що з Вільнюса для українських воїнів прийдуть добрі новини. Які головні висновки щодо перспектив України на даному саміті можна зробити зараз? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи варто чекати на сенсації від саміту у Вільнюсі – що може зважитися в останній момент.

Раніше "Коментарі" писали – чи має світ розуміння, що Україна буде в НАТО – що дасть Києву вільнюський саміт.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини