Головна Новини Світ НАТО Віддайте території та будете в НАТО: в Альянсі зробили нову заяву щодо України
commentss НОВИНИ Всі новини

Віддайте території та будете в НАТО: в Альянсі зробили нову заяву щодо України

Представник Альянсу сказав журналістам, що позиція альянсу залишається незмінною

16 серпня 2023, 07:40
Поділіться публікацією:

Абсолютно всі країни-члени НАТО є єдиними у своїй позиції щодо повної підтримки суверенітету та територіальної цілісності України. Ніхто офіційно цю позицію не обговорював та не переглядав. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю Суспільному на умовах анонімності зробив офіційний представник Північноатлантичного альянсу.

Віддайте території та будете в НАТО: в Альянсі зробили нову заяву щодо України

НАТО. Фото: з відкритих джерел

Представник НАТО наголосив, що єдине, що точно можна сказати – країни Альянсу готові й надалі надавати всіляку підтримку українському народу у війні з Росією. Вони це робили раніше і готові продовжувати це робити у майбутньому.

"Ми віддані досягненню справедливого та міцного миру", — уточнили в НАТО.

Також представник Альянсу акцентував увагу, думки можуть звучати різні, але вони ні на що не впливають. Тільки Україна має право сама приймати ті чи інші рішення і тільки від позиції України залежить, коли вони будуть готові до переговорів. У НАТО повністю підтримують Україну також у намірі розробити стійкі гарантії безпеки, щоб український народ був упевнений у тому, що не зіткнеться з новим витком російської агресії у майбутньому.

Нагадаємо, активну реакцію України викликала публічна заява глави канцелярії генерального секретаря НАТО Стіана Єнсена про те, що Київ офіційно може зіграти в зручний для себе обмін, коли відмовиться від частини своїх територій, які вдалося окупувати Росії, але натомість отримає членство в НАТО для тієї території, яку контролює українська влада

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи Захід уже примушує Україну до переговорів із Росією: відповідь секретаря РНБО Олексія Данілова.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини