Головна Новини Світ НАТО З’явилась перша реакція країни НАТО на погрози Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

З’явилась перша реакція країни НАТО на погрози Путіна

Першою країною НАТО, яка відреагувала на погрози Путіна стала Польща. Прем’єр-міністр Дональд Туск закликав підготуватись Заходу до загрози з боку Росії.

29 лютого 2024, 14:10 comments5610
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін пригрозив країнам НАТО "трагічними наслідками", якщо вони відправлять свої війська в Україну. На такі заяви першим з країн членів НАТО відреагував прем’єр-міністр Польщі Дональд Туск, який заявив, що погрози Росії слід сприймати "вкрай серйозно".

З’явилась перша реакція країни НАТО на погрози Путіна

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск про погрози Путіна. Фото з відкритих джерел

Польща стала першою країною НАТО, яка відповіла на слова президента Росії. Дональд Туск на спільній пресконференції після зустріч з прем’єркою Латвії Евікою Сіліня відреагував на погрозливі заяви Володимира Путіна.

"Не лише агресивної риторики, а й ті рішення, які Путін оголосив щодо підвищення самодостатності Росії, переведення економіки у режим війни та модернізації збройних сил. Усе це слід сприймати вкрай серйозно", — сказав Дональд Туск.

Прем’єр-міністр Польщі зазначив, що Європі потрібно нарощувати військовий потенціал для можливої небезпеки з боку Росії та бути готовою протистояти Путіну.

"Європа має зрозуміти, що перегони озброєнь, яку Росія нав’язує світові, має змусити Захід прокинутися та підготуватися у військовій сфері до потенційних загроз. ЄС має прийняти рішення, які збалансують військовий потенціал Росії та зроблять Європу краще підготовленою до поганих сценаріїв", — додав Туск.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що кілька країн погодились з позицією президента Франції Еммануеля Макрона щодо можливості у майбутньому відправити війська НАТО в Україні.

Також "Коментарі" писали, що Росія пригрозила Швеції через вступ до НАТО. У Стокгольмі відповіли та заявили, що погрози Росії були очікуваною реакцією.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

для Ігорь

29 лютого 2024, 14:47

Ігор , твой путин и есть иудей если ты этого не знал!!! при путине синагон по всей рашке и крыму понастраивали. все правительство рф служат хабатникам. Дай БОГ что бы нато ввели войска в Украину этой весной, Дай БОГ что бы всей России все зло что творит Путин и Россия вернулось в Россию сторицей в три раза больше!!! Что бы весь кремель с его президентом, депутатами весь рос думой с землей сровняли!!! Аминь на всю Россию!!!

Ігор

29 лютого 2024, 14:36

Той починайте нарешті за розум братись. Настав вже час про себе турбуватись, а ні на гниле, не життєздатне, кошти витрачати. Ви вже Молдову починаєте програвати. Подивитися яку пропаганду навколо неї юдейці почали. Це не випадково. Юдейці як стерв'ятники завжди приберуть до рук безхазяйне. Потім, втративши, буде пізно вереск піднімати про тих 73% неправильних, які Блазня обрали. Подивитися: конфлікти не там де Путін, а там де юдейці. У Азії Африці латинський Америці менше обрізаних - менше конфліктів, а з Росією навпаки - співробітництво.


Новини