Головна Новини Світ НАТО Захід відірваний від реальності: у ЗСУ розкритикували пасивність союзників
commentss НОВИНИ Всі новини

Захід відірваний від реальності: у ЗСУ розкритикували пасивність союзників

Союзники України досі не усвідомлюють, що перебувають під загрозою

4 квітня 2024, 22:39
Поділіться публікацією:

Інертність західних партнерів у питаннях допомоги Україні свідчить про їхню відірваність від реальності та нерозуміння реальних загроз з боку Росії та інших автократичних держав, вважає заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін.

Захід відірваний від реальності: у ЗСУ розкритикували пасивність союзників

Захід недооцінює загрози з боку РФ. Фото з відкритих джерел

"Заяви наших союзників про терміновий пошук Patriot, ядерні удари по США та навіть заклики подвоїти підтримку України максимально відірвані від реальності. Ми не в лютому 2022 року. Європа також під реальною загрозою. Питання глобальних воєн – це лише питання часу", — наголосив Максим Жорін.

Офіцер ЗСУ відзначив, що разом з РФ вже сформувався клуб авторитарних держав, активність яких — і публічна, і непублічна — спрямована на війну.

Військовослужбовець переконаний, що Росія та її союзники будуть поширювати війни та тероризм по всьому світу, який натомість не дуже поспішає зупиняти їх.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українська розвідка прокоментувала інформаційні повідомлення російських опозиційних медіа про нібито підготовку армією РФ наступу на Харків. Як розповів представник ГУР Андрій Юсов, наразі Збройні сили України не фіксують формування ворогом ударних груп для нападу на місто. У військовій розвідці заявили, що вкиданнями інформації про "наступ на Харків" російські загарбники намагаються посіяти панічні настрої в українському суспільстві.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що речник російського диктатора Дмитро Пєсков прокоментував заяву президента України Володимира Зеленського про підготовку в Росії масштабної мобілізації. Дмитро Пєсков заявив, що "це неправда". При цьому речник Кремля не став більш детально коментували слова українського президента. Володимир Зеленський заявив, що РФ збирається мобілізувати 300 тисяч осіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини