Головна Новини Світ Близький Схід "Аль-Каїда" знову повернулася до Афганістану - спецслужби США
commentss НОВИНИ Всі новини

"Аль-Каїда" знову повернулася до Афганістану - спецслужби США

У розвідці зазначили, що впродовж найближчого року чи двох вона можуть знову становити загрозу для Сполучених Штатів

15 вересня 2021, 21:17
Поділіться публікацією:

Спілка найбільш злісних ворогів цивілізації,  вояків-мусульман, яка наводить жах на цілий світ — "Аль-Каїда", вирішила осісти в Афганістані, де тепер правлять їх однодумці, агресивні таліби. Про це сповіщають представники розвідки США, інформує ТСН.

 "Аль-Каїда"  знову повернулася до Афганістану - спецслужби США

Аль-Каїда повертається в захоплений талібами Афганістан (фото з відкритих джерел)

 За їх інформацією, вояки  священного джихаду, які скоїли в Америці у вересні 2001 року найбільш криваву розправу, перекочували до цієї мусульманської країни, влада якої тепер найбільш сприятлива до них.

Представники розвідувальної служби США  мають всі підстави стверджувати, що ця терористична спілка знову погрожуватиме безпеці їх країни, адже і надалі говорять про неї, як про "імперію зла". Тому вони уважно відстежуватимуть всю діяльність  представників відродженої  Аль-Каїди.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що бойовики "Аль-Каїди" приєдналися до "Талібану" у боях за провінцію Панджшер в АфганістаніАрмія радикалів "Талібану" хоче захопити останню афганську провінцію Панджшер, де ще утримують владу залишки афганського уряду. Тепер цим терористам допомагають одновірці з так само терористичного угрупування "Аль-Каїда".Бойовики не рахуються зі втратами, яких зазнали й хочуть захопити останню бунтарську місцевість, яка  їм не здається  і намагається протистояти. В афганський рух опору об’єднались  вцілілі представники правоохоронних органів та афганського уряду. В горах Панджшеру народився син мужнього військового командира Ахмада Шах Масуда, більш відомий місцевому населенню, за ім’ям Панджшерський лев. Він очолив місцевих жителів в боротьбі з радянською окупацією в 1979-89 роках. Ахмад Масуд-менший  очолив тут опір земляків. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини