Головна Новини Світ Близький Схід Багатства були в їх котеджах: таліби забрали 12 мільйонів доларів у колишніх афганських високопосадовців
commentss НОВИНИ Всі новини

Багатства були в їх котеджах: таліби забрали 12 мільйонів доларів у колишніх афганських високопосадовців

Вилучення коштів торкнулося і колишнього віцепрезидента країни Амрулли Салеха

15 вересня 2021, 23:20
Поділіться публікацією:

Головний банк  Афганістану, який працює під контролем нової влади, інформує, що в колишніх афганських можновладців  конфісковано понад 12 мільйонів доларів, це накопичені ними кошти та золото.  Установа забрала в них ці гроші.

 Багатства були в їх котеджах: таліби забрали 12 мільйонів доларів у колишніх афганських високопосадовців

Таліби знайшли золото і готівку в будинках посадовців старого режиму (фото з відкритих джерел)

 Зокрема, Reuters інформує, що кошти конфіскували в колишнього віце-президента країни Амрулли Салеха.

 В повідомленні  головної фінансової установи цієї мусульманської країни, стверджується, що ці багатства знаходилися  там, де мешкали ексможновладці, в їхніх котеджах.

Як стверджують деякі управлінці країни, представники Талібану оприлюднюють ці дані, аби заявити, що можуть віддати їхні цінності представникам старої влади.

Тому головна фінансова установа  дала вказівку банкам  не чіпати рахунки колишніх чиновників Афганістану.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували своїх читачів про те, що названо умови визнання влади в Афганістані, що вимагають від "Талібану".Лідери Великої сімки G7 зібралися 24 серпня для обговорення подій в Афганістані, що безумовно мають вплив на увесь світ. До обговорення приєдналися Генеральні секретарі ООН та НАТО. У повідомленні йдеться, що світові лідери занепокоєні ситуацією в Афганістані й закликають забезпечити безпеку афганських громадян та іноземців, а також дотримуватися міжнародного права.Також перед владою в Афганістані лідери Великої сімки висунули ряд вимог для визнання її легітимною. Перш за все, це вимога протидії тероризму та боротьба з торгівлею наркотиками і людьми в середині країни, адже будь-які терористичні рухи будуть засуджені та придушені з боку світової спільноти. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини