Головна Новини Світ Близький Схід Без довгих зачісок і Селфі: "Талібан" ввів в Афганістані чергову заборону
commentss НОВИНИ Всі новини

Без довгих зачісок і Селфі: "Талібан" ввів в Афганістані чергову заборону

Таліби впевнені, що подібна мода і поведінка - доля лише "воєначальників і бандитів" Заходу

27 вересня 2021, 20:30
Поділіться публікацією:

Влада, яку тепер представляють мусульманські таліби, розширюють список заборон для жителів країни. Ще раніше представники войовничого руху ввели заборону для чоловіків голити бороди. Тепер войовнича влада не дозволяє одновірцям виставляти в соціальних мережах Селфі і популяризувати західний стиль одягу. Про це повідомляє The Wall Street Journal.

Без довгих зачісок і Селфі: "Талібан" ввів в Афганістані чергову заборону

Талібам заборонили слідувати західній моді і робити селфі (фото з відкритих джерел)

Керівник міністерства оборони Мавлаві Якуб схвалює ці новації і дотримується думки, що це представникам мусульманського руху може тільки нашкодити. Адже розсекречує місця, де працює командування ісламістів.

За його словами, його підопічні мають завдання і повинні їх ретельно виконувати. А всі європейські звички тільки шкодять загальній справі, яка об'єднує Талібан і за яку їх кращі представники не шкодують свого життя.

Також близький родич засновника руху Талібан суворо критикує соратників свого батька за те, що дуже швидко їздять на авто і копіюють західну моду — носять довге волосся, а ще ходять в сніжно-білих кросівках.

Він вважає, що таке копіюють представники маріонеткового режиму. Таліби мають бути іншими і не забувати про свої мусульманські цінності, щоб затвердити ісламську систему.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували своїх читачів про те, що бойовіки "Аль-Каїди" приєдналися до "Талібану" в боях за провінцію Панджшер в Афганістані . Армія радикалів "Талібану" хоче захопити останню афганську провінцію Панджшер, де ще утримують владу залишки афганського уряду. Тепер цим терористам допомагають одновірці так само терористичного угрупування "Аль-Каїда".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини