Головна Новини Світ Близький Схід Понад 100 постраждалих: в Ізраїлі в синагозі обвалилася трибуна (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Понад 100 постраждалих: в Ізраїлі в синагозі обвалилася трибуна (ВІДЕО)

В ізраїльському місті Гиват-Зеєв під час молитви в синагозі обрушилася трибуна, в результаті чого постраждало понад 100 осіб

16 травня 2021, 21:50
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 16 травня, в ізраїльському поселенні Гиват-Зєев трапився трагічний інцидент. Під час молитви обрушилася трибуна в синагозі. В результаті події двоє людей померли й понад 100 — постраждало.

Понад 100 постраждалих: в Ізраїлі в синагозі обвалилася трибуна (ВІДЕО)

в Ізраїлі в синагозі обвалилася трибуна / Фото: Reuters

Джерело The Times of Israel передає, що людей, які проживають в районі, де розташована синагога, почали евакуювати. Співробітники правоохоронних органів почали розслідування інциденту. Рух в цьому районі поселення також було призупинено, щоб автомобілі не створювали пробки й дозволили швидко евакуювати жителів.

Згідно з оновленою інформацією, в результаті події двоє людей загинули, а 132 — були доставлені в медичні установи. П'ять з них знаходяться у важкому стані, вісім — отримали травми середньої тяжкості, а решта були травмовані незначно.

На місце обвалу синагоги відправили вертоліт з медичними працівниками. Рятувальники розбирають завали. Поки невідомо, чи могли там залишитися люди.

Відзначимо, що інцидент трапився в день Шавуот — один з трьох паломницьких свят, коли іудеї моляться і здійснюють паломництво до святих місць.

Нагадаємо, що на півночі Ізраїлю щонайменше 38 людей загинули в результаті тисняви під час релігійного свята Лаг ба-Омер біля могили раббі Шимона Бара Іохая на горі Мерон. Щонайменше 103 людини отримали поранення, 44 з них перебували в критичному стані.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що міжнародні авіакомпанії тимчасово призупинили польоти своїх літаків до Ізраїлю у зв'язку з активною ескалацією конфлікту в країні. Найближчі три дні в Ізраїль не прибуде жоден літак іноземної фірми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини