Головна Новини Світ Близький Схід Це не спецоперація, а війна: Нетаньяху зробив нову заяву після атаки ХАМАС
commentss НОВИНИ Всі новини

Це не спецоперація, а війна: Нетаньяху зробив нову заяву після атаки ХАМАС

Прем'єр Нетаньяху заявив, що Ізраїль перебуває у стані війни

7 жовтня 2023, 13:02 comments7296
Поділіться публікацією:

Ізраїль після ранкової атаки ХАМАС перебуває у стані війни. Бойовики дорого заплатять за це. Як передає портал "Коментарі", таку заяву зробив прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху.

Це не спецоперація, а війна: Нетаньяху зробив нову заяву після атаки ХАМАС

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху. Фото: із відкритих джерел

"Ми перебуваємо у стані війни. Це не операція, не ескалація – це війна. І ми переможемо. ХАМАС заплатить за цю війну безпрецедентну ціну. Я розпорядився зачистити прикордонні населені пункти від терористів та провести мобілізацію резервістів", — заявив Нетаньяху.

Варто додати, що перед цим про оголошення війни також заявив міністр оборони Ізраїлю Йоав Галант. Він пояснив, що ХАМАС зробив велику фатальну для себе помилку та розпочав війну проти Держави Ізраїль. Солдати Цахала відреагували оперативно. Нині тривають бої із противником на всіх ділянках прориву кордону. При цьому міністр висловив упевненість, що бойовики не мають жодного шансу на успіх і Ізраїль вийде переможцем з цієї війни.

За словами спікера Сил оборони Ізраїлю Даніеля Хагарі, бойовики вдарили територією Ізраїлю понад 2 тисячі ракет. Зокрема, бойовики проникли в країну і досі перебувають на її території, обстрілюючи мирне населення та тероризуючи Ізраїль.

Читайте також на порталі "Коментарі" — вранці 7 жовтня Ізраїлем було завдано масованого ракетного удару з боку сектору Газа. Збройне крило ХАМАС оголосило про початок операції під назвою "Повінь Аль-Акса" проти Ізраїлю. На територію країни проникли бойовики, точаться бої, є загиблі. Ізраїльська влада скликає резервістів. Про що говорить те, що відбувається, і до чого може привести? Чому атака розпочалася саме зараз? Чи може це якось вплинути на російсько-українську війну? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

7 жовтня 2023, 12:41

Крихітна відповідальність за те що занапастили Україну. Ще з біблійних часів сіяли зло по світу. Буде непогано якщо народи які терпіли від них знущання зуміють нарешті відстояти свою гідність.


Новини