Головна Новини Світ Близький Схід Четвертий випадок: в Ізраїлі через кілька годин після вакцинації від коронавірусу померла людина
commentss НОВИНИ Всі новини

Четвертий випадок: в Ізраїлі через кілька годин після вакцинації від коронавірусу померла людина

Після щеплення минуло кілька годин

14 січня 2021, 09:08 comments1092
Поділіться публікацією:

В Ізраїлі в місті Лод після щеплення від COVID-19 померла 75-річна жінка. Відомо, що пенсіонерка робила повторну вакцинацію. Про це повідомляє сайт "Mako".

Четвертий випадок: в Ізраїлі через кілька годин після вакцинації від коронавірусу померла людина

Через кілька годин після вакцинації жінка померла - фото: з відкритих джерел

Так, за словами джерела, в середу вранці, 13 січня, жінці провели вакцинацію від COVID-19 в лікарні й вона вирушила додому, не скаржачись на погане самопочуття. Через кілька годин стало відомо про те, що вона померла. Її тіло було виявлено у власному будинку. Точна причина смерті поки що не встановлена.

Повідомляється, що у загиблої було безліч фонових серйозних захворювань. Ймовірно, що одне з них і призвело до її загибелі, оскільки зв'язку з вакцинацією виявлено не було. Розслідування цього інциденту почало Міністерство охорони здоров'я.

Варто відзначити, що це перший випадок, коли людина померла після повторної вакцинації. Всього в Ізраїлі до цього зафіксовано 3 смерті після первинних щеплень від коронавірусу. Приблизно два тижні тому помер 75-річний чоловік через 2 години після вакцинації. Однак Міністерство охорони здоров'я оголосило, що у нього були проблеми з серцем, і чоловік помер від серцевого нападу. Через день ситуація повторилася. Через кілька годин після щеплення помер 88-річний чоловік. Але його смерть також не пов'язують з вакцинацією. Ще один пенсіонер, який проживав в будинку для літніх людей, помер після щеплення через кілька годинДо слова, вже 1 880 198 ізраїльтян отримали перше щеплення з моменту початку проведення вакцинації. Це понад 21% населення.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв своїм читачам про те, що Туреччина схвалила вакцину Sinovac і починається вакцинація населення, а також про вакцинації проти коронавірусу на Донбасі: коли і яку вакцину отримають жителі окупованих територій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини