Головна Новини Світ Близький Схід Гашиш, "прикрашений" світлинами Путіна: що знайшли на морському березі в Лівії
commentss НОВИНИ Всі новини

Гашиш, "прикрашений" світлинами Путіна: що знайшли на морському березі в Лівії

На іншому пляжі країни знайшли партію наркотиків зі знімками Пабло Ескобара

7 лютого 2022, 18:15
Поділіться публікацією:

В Лівії, на березі моря, що на північному сході країни, місцевий житель виявив понад 300 брикетів гашишу. Наркотики були упаковані в плівку і  на кожному брикеті було фото російського президента Володимира Путіна. Лівієць повідомив про свою знахідку представників місцевої поліції. Про це інформує The Libya Observer, зробивши посилання на представників  лівійської поліції.  

Гашиш, "прикрашений" світлинами Путіна: що знайшли на морському  березі  в Лівії

Гашиш зі знімками Путіна виявили у -libyapress2010/Twitter

Партію наркотиків виявив мешканець міста Ель-Мардж, що знаходиться на північному сході цієї країни. Психотропна речовина, була розфасована  і знаходилась в 323 брикетах. Кожне упакування містило зображення російського лідера Володимира Путіна. Скільки заважила знахідка, не повідомляють.

Цікаво, що на світлинах, які були на упакуванні, російський лідер зображений в класичному костюмі з чорною краваткою.

Також це медіа зазначило, що нещодавно, так  само на східному узбережжі моря, лівійці знайшли брикети з таким самим наркотиком, але на упакуванні були фото  Пабло Ескобара.

Лівійські правоохоронці висувають свою версію. Зокрема, вони стверджують, що в морі потонула якась чергова партія наркотиків, яку мав отримати котрийсь з місцевих наркоторговців.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що У Таїланді вилучили наркотики на 30 мільйонів доларів: метамфетамін заховали в боксерські мішки.

Влада Таїланду в четвер, 23 грудня, вилучила кристалічний метамфетамін вартістю майже 30 мільйонів доларів у боксерських грушах, які прямували до Австралії. Митники перевірили вантаж після того, як виникли підозри щодо тренувального обладнання тайського виробництва, яке не користується великим попитом в Австралії, повідомили на пресконференції в Бангкоку чиновники Таїланду та Австралії.  

 
 

 
 

 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини