Головна Новини Світ Близький Схід Іран надіслав критичні попередження для США та Ізраїлю: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Іран надіслав критичні попередження для США та Ізраїлю: подробиці

США та Ізраїль отримали критичні повідомлення від лідерів Ірану щодо війни на Близькому Сході.

29 жовтня 2023, 13:55 comments1014
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ Ірану Хоссейн Амірабдоллахян попередив США відкриттям нових фронтів, якщо Вашингтон продовжить підтримку Ізраїлю. Тоді як Президент Ірану Ібрагім Раїсі заявив, що Ізраїль перетнув "червоні лінії".

Іран надіслав критичні попередження для США та Ізраїлю: подробиці

Президент Ірану Ібрагім Раїсі. Фото з відкритих джерел

Очільник МЗС Ірану Хоссейн Амірабдоллахян закликав США проявити стриманість у своїй підтримці Ізраїлю.

"Якщо Сполучені Штати продовжуватимуть те, що вони робили досі, то проти США будуть відкриті нові фронти", — пригрозив міністр закордонних справ Ірану.

Разом з цим Амірабдоллахян заявив, що групи бойовиків, які нещодавно атакували американські військові бази в Іраку та Сирії діють незалежно і недотримували наказів з Ірану.

Своєю чергою президент Ірану Ібрагім Раїсі відреагував на посилення атак Ізраїлю на Сектор Гази. Міністерство оборони Ізраїлю заявило, що вночі провело атаки по близько 450 об’єктам. За словами Раїсі такими діями Ізраїль перетнув "червоні лінії".

"Злочини сіоністського режиму переступили червоні межі, які можуть змусити кожного вжити заходів", — пригрозив Ібрагім Раїсі та додав, що США закликали Іран не втручатись у конфлікт, однак самі надають військову допомогу Ізраїлю.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Ірану Ібрагім Раїсі відреагував на критику щодо військової допомоги для ХАМАСу. За словами Раїсі Іран не підтримує терористів, а допомагає руху опору. Разом з тим, Ібрагім Раїсі стверджує, що "повстанці" діють повністю незалежно і Іран не впливає на їх рішення.
Також "Коментарі" писали про союзника Путіна Олександра Лукашенка, який розповів, що може стати початком третьої світової війни. Білоруський диктатор звинуватив США у початку конфлікту на Близькому Сході та пригрозив, що у разі втручання американців війна може стати глобальною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини