Головна Новини Світ Близький Схід Іран планує масовану атаку на Ізраїль: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Іран планує масовану атаку на Ізраїль: що відомо

Тегеран планує відповісти на ізраїльські удари по іранському консульству

6 квітня 2024, 00:35
Поділіться публікацією:

Іран планує найближчими днями здійснити масовану атаку на територію Ізраїлю, пише видання CBS News з посиланням на власні джерела.

Іран планує масовану атаку на Ізраїль: що відомо

Іран збирається найближчими днями атакувати Ізраїль. Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що Ізраїль і США вважають, що Іран має намір помститися за бомбардування Ізраїлем консульства в Сирії та планує в найближчі 48 годин атаку у відповідь із застосуванням безпілотників, а також балістичних і крилатих ракет.

Видання пише, що наразі невідомо, звідки будуть запущені дрони і ракети — з Іраку чи Сирії, що дозволить Тегерану заперечувати свою причетність до атаки, або ж з іранської території.

Зазначається, що високопоставлені чиновники Ірану відреагували на удар Ізраїлю по їхньому консульству, заявивши, що мають повне право відповісти на напад.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у міста Часів Яр в Донецькій області зараз найскладніша ситуація від початку російського повномасштабного вторгнення. Окупанти застосовують дрони проти цивільного населення, а постійні обстріли завдають значних руйнувань місту. У місті майже не залишилося бізнесу, придбати продукти люди можуть лише в одному магазині, який продовжує працювати.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що будуючи відносини зі США, українська влада повинна завжди тримали у голові, що для американських політиків головний пріоритет – внутрішній ринок, а не міжнародні відносини, вважає політолог Андрій Городницький. Політолог відзначив, що не даремно багато американців підтримують позицію Дональда Трампа, що країни НАТО повинні зробити Альянс сильним за власні, а не за американські кошти. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини