Головна Новини Світ Близький Схід Іран показав секретну військову базу в горах
commentss НОВИНИ Всі новини

Іран показав секретну військову базу в горах

Іранське державне телебачення показало відео зсередини підземної військової бази та заявило про подальшу співпрацю з Росією.

8 лютого 2023, 15:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Іран відкрив нову секретну військову базу, яка розташована у горах. Подія відбулась через два тижні після найбільших спільних навчань США та Ізраїлю, постійних ворогів іранського режиму. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Al Jazeera.

Іран показав секретну військову базу в горах

Іран показав військову базу в горах. Фото з відкритих джерел

Іранська військова база "Орел 44" побудована в горах для захисту від ракет та бомбардувань. На оприлюдненому відео показано військові літаки, що беруть участь у тренувальних місіях вдень та вночі.

"Ці дії мають на меті показати, що Іран є найбільшою військово-повітряною силою в регіоні", — пояснює Al Jazeera.

Також іранські військові показали нову ракету великої дальності під назвою Asef, яка встановлена на російські літаки Су-24. Окрім того, співпраця між Іраном та Росією підсилюється. Головнокомандувач іранських сил заявив, що невдовзі вони чекають нові літаки.

"Невдовзі на наших базах будуть розміщені нові винищувачі", — заявив головнокомандувач іранських збройних сил Абдолрахім Мусаві державному телебаченню.

Відкриття бази відбулось за кілька днів після спільного навчання військових США та Ізраїлю, які розкритикував уряд Ірану.

"Можливо, вони неправильно сприйняли повідомлення Ірану з цими навчаннями. Зараз Іран знову надсилає повідомлення. Це звук гуркоту зсередини гір", — сказав репортер державного телебачення, коли за ним у тунелі рухався винищувач.

Розташування секретної бази Ірану невідоме. Переглянути відео на якому показано іранську секретну військову базу можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що французькі військові конфіскували велику партію іранської зброї.

Також "Коментарі" писали про те, що Японія вимагає повернути від Росії свої окуповані території.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини