Головна Новини Світ Близький Схід Ізраїль ліквідував одного з лідерів ХАМАСу: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Ізраїль ліквідував одного з лідерів ХАМАСу: деталі

Бойовики ХАМАСу несуть втрати

2 січня 2024, 22:03
Поділіться публікацією:

Армія Ізраїлю за допомогою безпілотника ліквідувала одного з лідерів терористичного угрупування ХАМАС Салеха аль-Арурі. Про це повідомляє видання Al Arabia, передає портал "Коментарі".

Ізраїль ліквідував одного з лідерів ХАМАСу: деталі

Ізраїль продовжує боротьбу з ХАМАСом. Фото з відкритих джерел

За інформацією джерел видання у ліванських службах безпеки, Салеха аль-Арурі ліквідували в опорному пункті "Хезболли" в південному передмісті Бейрута.

Національне агентство новин Лівану повідомило, що в результаті удару ізраїльської армії по офісу, який використовував ХАМАС, загинуло щонайменше троє людей і декілька поранено.

Зазначається, що відповідальність за вибух на себе поки що ніхто не взяв.

Як відомо, 7 грудня прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу звернувся до ліванського угруповання "Хезболла", яке підтримується Іраном, із застереженням уникнути тотальної війни з Ізраїлем.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що до російської столиці 26 жовтня приїжджала делегація терористичної організації ХАМАС, яку очолює член політбюро організації Абу Марзук. Після запрошення делегації терористів Ізраїль засудив РФ. Але у Кремлі знайшли виправдання своїй дружбі та зв’язкам з ХАМАСом. Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що Москва нібито підтримує контакти "лише з політичним офісом" ХАМАСу. "ХАМАС здійснив терористичну атаку на Ізраїль, яку РФ засудила, але Москва підтримує контакти лише з політичним офісом ХАМАСу", — прокоментував він.

Політтехнолог Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький зазначає, що Ізраїль продовжує гнути свою лінію. Гуманітарні паузи припинено. Завдання ЦАХАЛ залишається таким як і раніше — знищення ХАМАС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини