Головна Новини Світ Росія У Путіна знайшли виправдання своїй дружбі з ХАМАСом
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна знайшли виправдання своїй дружбі з ХАМАСом

Делегація терористичної організації ХАМАС приїжджала з офіційним візитом у Росії

10 грудня 2023, 17:47
Поділіться публікацією:

До російської столиці 26 жовтня приїжджала делегація терористичної організації ХАМАС, яку очолює член політбюро організації Абу Марзук. Після запрошення делегації терористів Ізраїль засудив РФ. Але у Кремлі знайшли виправдання своїй дружбі та зв’язкам з ХАМАСом. Про це пишуть російські пропагандистські ЗМІ 

У Путіна знайшли виправдання своїй дружбі з ХАМАСом

Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров (фото з відкритих джерел)

За повідомленнями, міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що Москва нібито підтримує контакти "лише з політичним офісом" ХАМАСу.

"ХАМАС здійснив терористичну атаку на Ізраїль, яку РФ засудила, але Москва підтримує контакти лише з політичним офісом ХАМАСу", — прокоментував він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що означає затягування війни ЦАХАЛ з ХАМАСУ секторі Газа після деякої паузи в бойових діях, пов'язаної з обміном заручниками та ув'язненими, відновилися (як і попереджав ізраїльський прем'єр Біньямін Нетаньяху) обстріли та наземна операція ЦАХАЛ (ізраїльська армія). Директор Центру Близькосхідних досліджень Ігор Семиволос розмірковує, що незважаючи на величезну перевагу ЦАХАЛ над ХАМАС, політичні результати конфлікту можуть виявитися невтішними для Ізраїлю, який швидко втрачає міжнародну підтримку. Все явно затягується на невизначений час, наголошує він. І це не грає на користь Ізраїлю.

Політтехнолог, співзасновник Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький зазначає, що Ізраїль продовжує гнути свою лінію. Гуманітарні паузи припинено. Завдання ЦАХАЛ залишається таким як і раніше — знищення ХАМАС.

За його словами, ізраїльські фахівці припускають, що до кінця цього року (тобто за цей місяць) основні бойові дії буде завершено, інфраструктура ХАМАС у Газі – зруйнована.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини