Головна Новини Світ Близький Схід Ізраїль лишається закритим для туристів: уряд продовжив обмеження
commentss НОВИНИ Всі новини

Ізраїль лишається закритим для туристів: уряд продовжив обмеження

Ізраїльський уряд продовжив заборону туристичних візитів черед поширення штаму "омікрон" до 29 грудня

17 грудня 2021, 10:57
Поділіться публікацією:

Ізраїль лишається закритим для туристів: уряд продовжив обмеження

Прапор Ізраїлю. Фото з відкритих джерел

У Ізраїлі продовжили діючу заборону на в’їзд іноземців, незалежно від причин візиту. Також суворі обмеження лишаються чинними і для тих, хто покидає територію Ізраїлю. Про це повідомляє "БізнесЦензор".

Заборона триватиме до середи, 29 грудня. В’їзд до Ізраїлю дозволятимуть іноземцям у виняткових випадках. До них не будуть відносити туристичні мандрівки.

"У середу уряд Ізраїлю проголосував за продовження заборони на в'їзд іноземців до країни як мінімум до 29 грудня. Спочатку обмеження вводилися з 29 листопада до 12 грудня, потім були продовжені на 10 днів", — пише видання.

Також влада Ізраїлю оповнила список країн "червоної" зони, куди заборонила поїздки громадянам своєї держави. До переліку увійшли Норвегія, Ірландія, Фінляндія, Франція, Іспанія та Об’єднані Арабські Емірати. Раніше у списку було 50 африканських країн, звідки розпочалось поширення "омікрон" штаму. Після прибуття із усіх цих країн ізраїльтяни повинні самоізолюватись незалежно від наявності паспорта про вакцинацію. Такі суворі правила Ізраїль вводить через стрімке поширення у світі штаму "Омікрон". Нині в країні офіційно підтвердили лише один випадок зараження новим варіантом коронавірусу. Загалом Ізраїль заявляє про 1,3 млн випадків зараження коронавірусом з початку пандемії та понад 8 тисяч смертей.

Нагадаємо, вчора свої кордони від українців закрила Італія. Ми писали про це тут. Через це були скасовані численні авіарейси. Про це "Коментарі" писали раніше:  Італія обмежила в'їзд для українців: що робити з квитками на скасовані авіарейси



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини