Головна Новини Світ Близький Схід Ізраїль різко відреагував на цинічні заяви Росії в ООН
commentss НОВИНИ Всі новини

Ізраїль різко відреагував на цинічні заяви Росії в ООН

З'явилась різка реакція Ізраїлю на заяви представника Росії в ООН Василя Небензі, який звинуватив країну у порушені міжнародного права.

5 листопада 2023, 08:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Представник Ізраїлю в ООН Гілад Ердан розкритикував заяви російського дипломата Василя Небензі, який сказав, що Ізраїль не має права на самооборону. Ердан зауважив, що смішно чути від Росії "проповіді моралі", яка водночас веде війну проти України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Ynet.

Ізраїль різко відреагував на цинічні заяви Росії в ООН

Представник Ізраїлю в ООН Гілад Ердан. Фото з відкритих джерел

Гілад Ердан нагадав, що Росія, яку вигнали з Ради прав людини є останньою країною, яка може повчати, як себе вести з іншими країнами.

"Смішно чути саме від російського представника проповідь моралі щодо Ізраїлю на тему прав людини та міжнародного права", — зазначив Гілад Ердан.

Крім того, Ердан заявив, що Росія намагається використати напад ХАМАС на Ізраїль у своїх власних корисливих цілях, зокрема для того, щоб відвернути увагу від війни в Україні.

Нагадаємо, що на початку листопада російський дипломат Василь Небензя під час виступу в ООН звинуватив Ізраїль в ударах по цивільних об'єктах. Російський представник ООН заявив, що під час цих атак загинули тисячі цивільних, зокрема і дітей. Також Небензя звинуватив США у допомозі Ізраїлю. Попри це, Василь Небензя не розповів, що Росія за 20 місяців війни неодноразово завдавала ударів по цивільних об’єктах в Україні та вбивала тисячі мирних мешканців країни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що наступ армії Ізраїлю у Секторі Гази відбувається з трьох сторін: карта бойових дій.

Також "Коментарі" писали, що в ООН оприлюднили доповідь про ракетний удар по селу Гроза, де загинуло 59 українців. Моніторингова місія Організації Об’єднаних Націй вказала, хто ймовірно винен у атаці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини