Головна Новини Світ Пiвденна Америка Загинув син міністра оборони: у Сальвадорі розбився військовий літак
commentss НОВИНИ Всі новини

Загинув син міністра оборони: у Сальвадорі розбився військовий літак

Літак ВПС Сальвадора вилетів на пошуки яхти, яка днями пропала в море

3 грудня 2021, 11:32
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сальвадорі зазнав катастрофи літак. Про це пише видання "Кореспондент".

Загинув син міністра оборони: у Сальвадорі розбився військовий літак

Літак. Фото: Pixabay

Біля узбережжя Сальвадора, в районі Ла-Пунтілья, зник з радарів легкий двомоторний літак Baron 55 Beechcraft.   ВПС країни. Повідомляється, що літальний апарат вилетів на пошуки яхти із двома пасажирами, яка днями пропала в море.

На борту повітряного судна перебували троє людей, у тому числі й син міністра оборони Сальвадора. На місці трагедії було виявлено бездиханні тіла членів екіпажу. З трьох людей ніхто не вижив.

Президент країни Наіб Букеле повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter, що незважаючи на біль, міністр оборони особисто керує рятувальною операцією.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що в столиці Нідерландів серед міста стався вибух. На місце події прибули співробітники рятувальної служби, які встановили, що вибухівка спрацювала біля вхідних дверей одного з будинків. Внаслідок інциденту постраждав один громадянин. Він був поранений і був доставлений до медичного закладу. Мешканців будинку було евакуйовано. Їх оглянули лікарі. Наразі вже розпочато розслідування.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що Колумбію накрили потужні повені, які утворилися внаслідок сильних злив. Негода обрушилася на північний захід країни. Повідомляється, що найбільше постраждав місто Медельїн. Там потоки води зносять на своєму шляху. Через стихію постраждало вже, як мінімум, сім осіб. Десятки будинків було зруйновано. Автомобілі місцевих жителів перетворюються на металобрухт.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини