Головна Новини Світ Близький Схід Казахстану приготуватися: чи направить Путін війська в країну
commentss НОВИНИ Всі новини

Казахстану приготуватися: чи направить Путін війська в країну

Казахстан може стати однією з країн, де росія вирішить захопити території

20 червня 2022, 09:15 comments1513
Поділіться публікацією:

Путін раніше повідомляв про план щодо "створення СРСР-2", такого собі "об'єднання" колишніх радянських республік. Тому експерти висловлюють думки про те, що всі ці країни залишаються в зоні ризику, поки в рф при владі залишається політична верхівка, яка схвалює війну та загарбницькі дії стосовно інших держав. Народний депутат та полковник ЗСУ Роман Костенко в етері телеканалу "Еспресо" наголосив, що Казахстан, де в січні відбулися масові заворушення, й куди чинна влада пустили російські війська, теж під загрозою "звільнення" та окупації армією рф.

Казахстану приготуватися: чи направить Путін війська в країну

Фото ілюстративне / Pixabay

"Путін говорить про імперію, про повернення всіх земель, які входили в Радянський союз, Казахстан теж входив туди — його північна область — колишня Уральська. Вони це розуміють й після того, як вони погукали війська Путіна до себе в країну й вони так легко туди зайшли, то росія думає, що має право в будь-який момент туди прийти і "рятувати" кого завгодно, російську мову, культуру чи громадян, які там. Вони це роблять завжди, видавши російські паспорти просто так й потім приходять цих людей "рятувати", — зазначив Роман Костенко.

Як писав портал "Коментарі", Казахстан вважає так звані "ДНР" та "ЛНР", визнані росією, — квазідержавами. Про це заявив казахський президент Касим-Жомарт Токаєв, виступаючи на петербурзькому міжнародному економічному форумі, де виступив і російський диктатор Володимир Путін.

Також ми писали, що військовий експерт повідомив, яке озброєння Північна Корея може надати росії. Днями в російських ЗМІ з'явилася інформація про те, що Шойгу їздив з візитом до диктатора Кім Чен Ина та домовлявся з ним про допомогу для росії. Про ймовірні результати "союзу" в ефірі 24 каналу розповів військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини