Головна Новини Світ Близький Схід Кім Чен Ин схуд на 20 кг: причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Кім Чен Ин схуд на 20 кг: причина

також був проведений стереометричний аналіз, що вимірює лицьовий жир і вагу.

29 жовтня 2021, 03:25
Поділіться публікацією:

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин схуд майже на 20 кг за останні два роки. Але причина схуднення – це не проблеми зі здоров'ям. Такий висновок зробили представники розвідки Південної Кореї, повідомляє видання ABC News. Національна розвідувальна служба Південної Кореї провела закрите засідання, на якому проінформувала законодавців Сеула, що дані про те, що замість Кім Чен Іна на люди виходить його двійник – фейк. Ймовірно, лідер КНДР схуд на 20 кг за останні два роки.

Кім Чен Ин схуд на 20 кг: причина

Кім Чен Ин - фото з відкритих джерел

Вони проаналізували зображення північнокорейського лідера за допомогою різних наукових методів, зокрема за допомогою штучного інтелекту та відеоаналізу з високою роздільною здатністю. Також було проведено стереометричний аналіз, що вимірює лицьовий жир та вагу. При цьому розвідники звернули увагу на те, що лідер КНДР не має серйозних проблем зі здоров'ям.

Нагадаємо, Кім Чен Ин розповів про пов'язаний з COVID-19 "серйозний інцидент", який може загрожувати безпеці країни. Про це 30 червня із посиланням на KCNA повідомляє Yonhap. Під час засідання політбюро Трудової партії Кореї диктатор звинуватив високопосадовців у нехтуванні своїми обов'язками під час виконання заходів, необхідних для боротьби з глобальною пандемією коронавірусу. "Нехтуючи важливими рішеннями партії у її національній надзвичайній антивірусній боротьбі в рамках підготовки до глобальної кризи в галузі охорони здоров'я, відповідальні посадові особи спровокували серйозний інцидент, який створює величезну кризу для безпеки країни та її народу", — заявив Кім Чен Ин.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини