Головна Новини Світ Близький Схід Легалізація бойовиків: Путін заявив, що хоче ввести талібів "в сім’ю цивілізованих народів"
commentss НОВИНИ Всі новини

Легалізація бойовиків: Путін заявив, що хоче ввести талібів "в сім’ю цивілізованих народів"

Путін наголосив, що "треба всім об’єднати зусилля"

4 вересня 2021, 09:40
Поділіться публікацією:

Президент Російської Федерація Володимир Путін виступив за налагодження відносин з бойовиками угрупування "Талібан", які захопили країну після того, як війська США покинули Афганістан. Про це повідомляє Інтерфакс.

 Легалізація бойовиків: Путін заявив, що хоче ввести талібів "в сім’ю цивілізованих народів"

Путін заявив про об'єднання з Талібаном (фото з відкритих джерел)

 Він думає, що діалог з бойовиками угрупування нібито дозволить тримати ситуацію в країні під контролем.

Путін заявив, що РФ не хоче дезінтеграції Афганістану. За його словами, якщо країна потоне у війні, то вже буде пізно. Щоб цього не сталося, то треба, щоб "Талібан", якомога швидше "увійшов до родини цивілізованих народів". Тоді з бойовиками, переконаний він, буде легше контактувати й впливати. 

Пізніше Путін додав, що для цього всім потрібно об'єднати зусилля для легалізації бойовиків.

Він з іронією прокоментував слова президента США Джо Байдена щодо планів про боротьбу із тероризмом у світі. Путін заявив, що Америці спочатку потрібно розібратися із тими, з ким країна воює 20 років.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що Путін розповів, що завадило Росії мати ще більшу територію. Президент РФ Володимир Путін із жалем висловився про те, що через відомі події в історії, територія Росії істотно скоротилася, також зменшилася кількість її населення.  Розмірковуючи з дітьми на тему історії, російський президент висловив жаль з приводу того факту, що, якби не революція 1917 року і не розпад СРСР, то сьогодні б територію РФ населяло до пів мільярда осіб. Президент РФ зазначив, що в минулому столітті Росії довелося двічі тримати удар, щоб вистояти. В результаті російська державність двічі серйозно похитнулась, хоча й вистояла.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини