Головна Новини Світ Близький Схід Маск відповів на запрошення ХАМАС відвідати Сектор Гази
commentss НОВИНИ Всі новини

Маск відповів на запрошення ХАМАС відвідати Сектор Гази

Американський мільярдер Ілон Маск відхилив запрошення ХАМАС приїхати в Сектор Гази та побачити наслідки війни на Близькому Сході.

29 листопада 2023, 09:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американський бізнесмен Ілон Маск відмовив угрупуванню ХАМАС приїхати в Сектор Гази. Мільярдер заявив, що наразі поїздка на палестинську територію є небезпечною.

Маск відповів на запрошення ХАМАС відвідати Сектор Гази

Маск відмовився приїхати у Сектор Гази. Фото з відкритих джерел

Власник Tesla та Space X Ілон Маск потрапив у скандал через свої коментарі в соціальній мережі X. Слова бізнесмена сприйняли як антиєврейські, засудили мільярдера та почали скасовувати контракти з Маском. Як наслідок Ілон Маск вирішив приїхати в Ізраїль, де зустрівся з вищим керівництвом країни та відвідав місця атаки бойовиків ХАМАС.

На приїзд Маска відреагували в Секторі Газа. ХАМАС закликав Маска приїхати також на палестинську територію, аби "побачити масштаби масових вбивств і руйнувань", які були нібито скоєні Ізраїлем на Близькому Сході. Ілон Маск відреагував на пропозицію.

"Зараз це видається трохи небезпечним. Але я вірю, що довгострокове процвітання Гази піде на користь усім сторонам", — відповів Ілон Маск.

Нагадаємо, що в ЗМІ повідомляли, що Зеленський мав приїхати до Ізраїлю, але його візит скасувало керівництво країни, яке назвало приїзд президента України "небажаним".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Ілон Маск заявив про надто великі ризики та вимагав більше проінформувати громадськість про звільнення Сема Альтмана з OpenAI.

Також "Коментарі" писали, що американський бізнесмен різко висловився про президента України Володимира Зеленського. Ілон Маск назвав його "м'ясником". Мільярдер також порівняв президента з головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним, якого описав як людину, що тверезо дивиться на ситуацію.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини