Головна Новини Світ США Маск спробував пояснити антисемітський скандал з соцмережею Х: нова заява
commentss НОВИНИ Всі новини

Маск спробував пояснити антисемітський скандал з соцмережею Х: нова заява

Ілон Маск регулярно робить скандальні заяви

20 листопада 2023, 21:55
Поділіться публікацією:

 Мільярдер зі Сполучених Штатів  Ілон Маск  оприлюднив коментар щодо  антисемітського скандалу, який  почався після  його висловлювань.  Скандал став причиною  рекламного бойкоту  його соціальної мережі Х (колишній Twitter).

Маск спробував пояснити антисемітський скандал з соцмережею Х: нова заява

Ілон Маск (фото з відкритих джерел)

"Минулого тижня в ЗМІ з’явилися сотні фальшивих історій, у яких стверджувалося, що я антисеміт. Немає нічого більш далекого від правди. Я бажаю людству тільки кращого і процвітаючого та захоплюючого майбутнього для всіх", — зазначив  Маск у Х.

При цьому,  нещодавно один  з користувачів соціальної мережі X  оприлюднив коментар, де звинувачує  євреїв, мовляв,  вони "роздмухують ненависть до білих людей". Маск  підтримав його думку  і  написав, що  представники деяких єврейських громад роблять  несправедливі напади  на білу більшість західних країн, бо  через свою приналежність до таких  меншин не мають можливості піддати критиці  інші групи меншин, які  виступають джерелом ненависті до євреїв.

В розпал скандалу представники великих  компаній відмовились   надавати рекламу в X.  В бойкоті,  взяли участь відомі  компанії IBM, Apple, Amazon і Oracle. На   висловлювання   Маска   відреагував Білий  дім,  засудивши подібні  заяви  та назвавши їх "огидною пропагандою антисемітської та расистської ненависті". При цьому, сам американський   мільярдер  грозивсь, що в понеділок, 20 листопада, подаватиме  "термоядерний" позов до суду на Media Matters for America і "всіх, хто брав участь у шахрайській атаці на компанію".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що скандал з Х вийшов на новий рівеньІлон Маск, що є власником  Tesla і Space X,  повідомив, що   подаватиме  "термоядерний позов"  стосовно некомерційної наглядової організації Media Matters,  бо представники  компаній, як Disney, Apple та IBM, прийняли рішення  призупинити  рекламу на Х  під час антисемітської бурі  стосовно платформи соціальних медіа. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини