Головна Новини Світ Близький Схід Мігранти замерзли насмерть на іранському кордоні, намагаючись потрапити в країну
commentss НОВИНИ Всі новини

Мігранти замерзли насмерть на іранському кордоні, намагаючись потрапити в країну

Загиблими виявилися громадяни Пакистану та Афганістану

26 листопада 2020, 17:00
Поділіться публікацією:

Мертві тіла трьох мігрантів, які намагалися незаконно проникнути в Іран, були виявлені на кордоні в районі Башкале міста Ван.

Мігранти замерзли насмерть на іранському кордоні, намагаючись потрапити в країну

Фото: из открытых источников

Близько тижня тому трупи двох мігрантів були знайдені окружною жандармерією. Вчора, 25 листопада, в тому ж районі виявили тіло ще однієї людини. Громадяни Афганістану і Пакистану померли від замерзання при спробі незаконного проникнення в країну. Відзначено, що тіла незабаром поховають.

Нагадаємо, в лютому цього року повідомлялося, що 13 мігрантів на смерть замерзли на турецько-іранському кордоні. Тіла загиблих так і не змогли знайти через погодні умови.

"На жаль, десятки людей помирають щороку на кордонах. Я закликаю всіх людей до співчуття. Влада повинна знайти тіла цих людей якомога швидше", — зазначив тоді Мурат Меле, голова відділення Асоціації з прав людини Туреччині (IHD) в Вані.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що США відправили бомбардувальники на Близький Схід. Екіпажі B-52H "Stratofortress" ВВС США, в 5-му бомбардувальному крилі бази ВПС Майнот, Північна Дакота, 21 листопада виконали короткострокову місію на Близький Схід.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини