Головна Новини Світ Близький Схід Міністр оборони Ізраїлю розповів, скільки ізраїльська армія вбила терористів ХАМАСу
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр оборони Ізраїлю розповів, скільки ізраїльська армія вбила терористів ХАМАСу

Ізраїль продовжує військові дії на території Сектору Гази для ліквідації бойовиків ХАМАС.

30 січня 2024, 12:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр оборони Ізраїлю Йоав Галант розповів, що у ході військових дій у Секторі Гази ізраїльська армія ліквідувала та поранила щонайменше половину бойовиків з палестинського угрупування ХАМАС. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Times of Israel.

Міністр оборони Ізраїлю розповів, скільки ізраїльська армія вбила терористів ХАМАСу

Міністр оборони Ізраїлю Йоав Галант. Фото з відкритих джерел

Йоав Галант відвідав резервістів ізраїльської армії та наголосив на тому, що війна проти бойовиків ХАМАС не буде закінчена найближчим часом.

"Ми ведемо довгу війну, але в кінці ми зламаємо ХАМАС. Терористи залишаються, і ми боремося з осередками опору… це займе місяці, а не один день", — розповів Міністр оборони Ізраїлю.

Попри це, Галант наголосив, що бойовики перебувають у скрутній ситуації, а половина з них ліквідовано та поранено.

"З іншого боку, у них немає припасів, у них немає боєприпасів і у них немає підкріплення. Їм важко доглядати за собою, за пораненими та інше. Ми вже вбили щонайменше чверть терористів ХАМАС, стільки ж поранено", — заявив Йоав Галант.

Нагадаємо, що після нападу ХАМАС на Ізраїль у жовтні 2023 року, ізраїльська армія увійшла в Сектор Гази для ліквідації бойовиків угрупування. За різними оцінками у ході військової операції було вбито близько 10 тис. осіб.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Ізраїлі пройшли масштабні мітинги. Ізраїльтяни протестують проти бойових дій у Секторі Гази та закликають повернути захоплених громадян Ізраїлю.

Також "Коментарі" писали, що через можливе розширення війни на Близькому Сході, у Китаї заявили про необхідність міжнародних переговорів щодо закінчення війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини