Головна Новини Світ Близький Схід На Заході побачили ознаки початку Третьої світової війни: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

На Заході побачили ознаки початку Третьої світової війни: деталі

The Telegraph пише, що людство на порозі Третьої світової, вся надія на Ізраїль

сьогодні, 09:00
Поділіться публікацією:

Зараз людство як ніколи виявилося близьким до початку Третьої світової війни. І зупинити її початок може лише одна країна – Ізраїль. Тому Захід має всіляко допомагати ізраїльському народові. Як передає портал "Коментарі", таку думку у своїй колонці The Telegraph висловив журналіст, письменник, редактор The Sunday Telegraph Аллістер Хіт.

На Заході побачили ознаки початку Третьої світової війни: деталі

Загострення на Близькому Сході. Фото: із відкритих джерел

"Якщо ви хочете миру, війна проти Ірану буде необхідна в першу чергу. Якщо ви хочете запобігти ядерному апокаліпсу, іранська атомна програма має бути знищена. Якщо ви хочете кращого, здоровішого світу, огидні іранські теократи повинні бути знищені", — пише він.

За його словами, іранський режим є "джерелом майже всіх проблем на Близькому Сході", головним експортером тероризму, союзником Росії, другом Китаю та "раковою пухлиною, що роз'їдає спільну долю людства".

Хіт вважає, що саме Ізраїлю випала місія врятувати Захід, і, якщо він не має коштів для того, щоб зробити це самостійно, США повинні відправити їх.

Він наголошує, що зміна режиму в Ірані має бути головним зовнішньополітичним пріоритетом для кожної демократії у світі.

Удар по Ізраїлю, який у вівторок, 1 жовтня, завдав Ірану, став для Тегерана катастрофою. Країна використала частину своїх ракет та фатально послабила свою позицію, пише Хіт.

""Вона виставила себе мерзенним, фанатичним хуліганом, хоча і досить крихким, щоб його можна було звалити. Цього разу він (Іран) неправильно зрозумів Америку. Він недооцінив апетит Ізраїлю до ризику і болю. Жоден уряд в Єрусалимі не може терпіти повторюваних, ескалаційних ракетних атак з боку тисячолітньої держави, яка явно прагне його знищення; і навіть найбільш марновірні з апаратників Державного департаменту тепер бачать, що ядерний Іран приведе нас до Третьої світової війни", – йдеться у матеріалі. 

Читайте на порталі "Коментарі" — чи може спалахнути велика війна на Близькому Сході: які сценарії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини