Головна Новини Світ Близький Схід Несподівана реакція з ОАЕ на пропозицію Ізраїлю: "просіть грошей у Зеленського"
commentss НОВИНИ Всі новини

Несподівана реакція з ОАЕ на пропозицію Ізраїлю: "просіть грошей у Зеленського"

Шейх Мохаммед бін Заїд відреагував на ідею виплатити кошти палестинцям.

8 січня 2024, 14:15 comments11053
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Прем’єр-міністр Ізраїлю запропонував арабським країнам виплатити допомогу по безробіттю палестинським робітникам, які перебувають на території Західного берега та стикнулись з забороною на в’їзд до Ізраїлю після нападу ХАМАС. На таке прохання відреагував президент ОАЕ Мухаммад бін Заїд Аль Нагаян.

Несподівана реакція з ОАЕ на пропозицію Ізраїлю: "просіть грошей у Зеленського"

Шейх Мохаммед бін Заїд. Фото з відкритих джерел

Після 7 жовтня палестинські робітники з Західного берега втратили роботу в Ізраїлі через міркування безпеки. Йдеться близько 100 тис. палестинців, які жили на Західному березі, але працювали в Ізраїлі до війни. Прем’єр-міністр Ізраїлю Біньяміна Нетаньягу пояснив, що не збирається платити гроші палестинцям та закликав, щоб допомогу організували арабські країни. На цю реакцію несподіваним чином відреагував лідер Об’єднаних Арабських Еміратів.

"Просіть грошей у Зеленського", — саркастично відповів шейх Мохаммед бін Заїд на пропозицію Нетаньягу.

Таким чином президент ОАЕ висловив пропозицію багатьох арабських країн, які не планують виділяти кошти для палестинців на Західному березі річки Йордан і в Секторі Газа після закінчення війни на Близькому Сході.

"Думка про те, що арабські країни прийдуть, щоб відновити і заплатити за те, що зараз відбувається, є виданням бажаного за дійсне", — додав у коментарях Axios офіційний представник ОАЕ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що прем'єр-міністр Ізраїлю Нетаньягу різко відповів турецькому лідеру Реджепу Ердогану, який порівняв його з Гітлером.

Також "Коментарі" писали, що вперше за багато років найбагатша сім'я світу стала не з США, а  з Близького Сходу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Некацап.

8 січня 2024, 14:25

Дикуни, за пару років ера вуглеводнів закінчиться, подивимось , як пісок жерти будуть "королі".. Але , якшо це натяк на овшори , тоді лайк !

Ігор

8 січня 2024, 14:25

Ти диви! Вони вже побачили ознаки розкрадання? Бо США і Європа досі не бачать ознак розкрадання західної допомоги корумпованим юдейським Фюрером. Може тому, що це не розкрадання, а справжнє Боже мародерство грабувати країну яка стікає кров'ю? Саме тому і програли.


Новини