Головна Новини Світ Близький Схід Нетаньяху перервав засідання уряду через Путіна: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Нетаньяху перервав засідання уряду через Путіна: що сталося

Під час засідання відбувся телефонний дзвінок між сторонами

10 грудня 2023, 19:45
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 10 грудня, прем'єр-міністр ізраїльського   уряду  Беньямін Нетаньяху припинив  урядове засідання, бо мав телефонну  розмову з  господарем Кремля  Володимиром Путіним.

Нетаньяху перервав засідання уряду через Путіна: що сталося

Беньямін Нетаньяху (фото з відкритих джерел)

Як  інформує  ізраїльська газета Haaretz,  прем’єр-міністр залишив тільки розпочате урядове засідання  і повернувсь  в самому кінці.

"Прем'єр-міністр Беньямін Нетаньяху покинув засідання кабінету міністрів, яке відбулося в неділю вранці, щоб поговорити з президентом Росії Володимиром Путіним, і повернувся лише в кінці засідання", — інформує   видання.

Путін і Нетаньяху  говорили  майже  50 хвилин. Це  телефонне спілкування  було другим після того, як бойовики ХАМАС  скоїли напад на територію  Ізраїлю. Перша розмова між Путіним та Нетаньяху відбулася 16 жовтня.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, західні ЗМІ пояснили навіщо Путін їздив на Близький СхідОчільник РФ  Володимир Путін 6 грудня побував  в Об'єднаних  Арабських  Еміратах та Саудівській  Аравії  в рамках блискавичного турне,  яке покликане  підвищити авторитет Росії,  в якості  близькосхідного лідера,  не беручи до уваги ту обставину, що  війна в Україні  продовжується. 

Путін прилетів до Абу-Дабі, столиці Еміратів, де  йдуть кліматичні переговори ООН COP28. Це   його перша поїздка  до цього регіону  після пандемії  коронавірусу  та війскового вторгнення  до України   минулого року.
 Проте, ні  ОАЕ, ні  Саудівська Аравія не підписували договір про заснування МКС, тому  вони не зобов'язані затримати Путіна за ордером,  що звинувачує його в особистій відповідальності за викрадення  українських дітей  в час війни.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини