Головна Новини Світ Близький Схід Нетаньяху відповів, чи відновить Ізраїль війну проти ХАМАС після перемир’я
commentss НОВИНИ Всі новини

Нетаньяху відповів, чи відновить Ізраїль війну проти ХАМАС після перемир’я

За словами Нетаньяху головними цілями війни є знищення ХАМАС, повернення додому всіх заручників

29 листопада 2023, 19:06
Поділіться публікацією:

На фоні переговорів щодо продовження режиму припинення вогню в секторі Газа ізраїльський прем'єр Біньямін Нетаньяху заявляє, що Ізраїль відновить свою військову кампанію із знищення угруповання ХАМАС. Про це повідомляє The Times of Israel.

Нетаньяху відповів, чи відновить Ізраїль війну проти ХАМАС після перемир’я

Біньямін Нетаньяху (фото з відкритих джерел)

Нетаньяху заявив, що головними цілями військової кампанії є "знищення терористичної" групи, яка керує Газою, повернення додому всіх заручників, забезпечення того, щоб анклав "ніколи знову не став загрозою для Ізраїлю".

"Останніми днями я чув запитання: чи повернеться Ізраїль до бойових дій після завершення цього етапу повернення наших заручників? Моя відповідь – однозначно так. Ми не зможемо не повернутися до боротьби до кінця", — підкреслив глава ізраїльського уряду.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Маск відповів на запрошення ХАМАС відвідати Сектор Гази. Американський бізнесмен Ілон Маск відмовив угрупуванню ХАМАС приїхати в Сектор Гази. Мільярдер заявив, що наразі поїздка на палестинську територію є небезпечною. 

Власник Tesla та Space X Ілон Маск потрапив у скандал через свої коментарі в соціальній мережі X. Слова бізнесмена сприйняли як антиєврейські, засудили мільярдера та почали скасовувати контракти з Маском. Як наслідок Ілон Маск вирішив приїхати в Ізраїль, де зустрівся з вищим керівництвом країни та відвідав місця атаки бойовиків ХАМАС. На приїзд Маска відреагували в Секторі Газа. ХАМАС закликав Маска приїхати також на палестинську територію, аби "побачити масштаби масових вбивств і руйнувань", які були нібито скоєні Ізраїлем на Близькому Сході. Ілон Маск відреагував на пропозицію.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини