Головна Новини Світ Близький Схід Прем'єр-міністр Ізраїлю зробив заяву щодо мирних переговорів - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Прем'єр-міністр Ізраїлю зробив заяву щодо мирних переговорів - ЗМІ

Біньямін Нетаньягу розповів, чи можливі мирні переговори між Ізраїлем та ХАМАС щодо врегулювання ситуації на Близькому Сході.

9 жовтня 2023, 18:30 comments1571
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу відкинув будь-які мирні переговори з терористами угруповання ХАМАС та заявив, що армія готується до масштабної наземної військової операції. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Axios.

Прем'єр-міністр Ізраїлю зробив заяву щодо мирних переговорів - ЗМІ

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу. Фото з відкритих джерел

Видання посилається на свої джерела, які озвучили деякі деталі розмови президента США Джо Байдена та прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу.

"Ми повинні зайти. Ми не можемо зараз вести переговори", — сказав Нетаньягу щодо можливості мирних переговорів.

Збройні сили Ізраїлю (ЦАХАЛ) раніше оголосили про рекордні темпи мобілізації резервістів. Ізраїль залучив 300 тис. людей за 48 годин.

Після нападу бойовиків з ХАМАС, Ізраїль постійно здійснює ракетні атаки по території сектору Газа. ЦАХАЛ заявляє, що основними цілями таких ударів є терористичні осередки. Міністр оборони Ізраїлю Йоав Галант оголосив про повну блоку сектору Газа. Таким чином цей регіон не буде отримувати електрику, воду, їжу, паливо та інші ресурси від Ізраїлю. Колишній очільник Міноборони Авігдор Ліберман вважає, що потрібно досягти ліквідації ХАМАСу, а єдиним способом зробити це буде введення ізраїльських військ в сектор Гази та його зачистка від бойовиків.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поки ХАМАС атакує південні регіони Ізраїлю, інший ворог почав вести вогонь на півночі країни. В ЦАХАЛі зробили заяву, що почались нові бої на цій території.

Також "Коментарі" писали про опитування, яке показало думки українців, хто є агресором у війні на Близькому Сході: ХАМАС чи Ізраїль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.axios.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини