Головна Новини Світ Близький Схід Прем'єрка Італії назвала справжню мету атаки ХАМАС на Ізраїль
commentss НОВИНИ Всі новини

Прем'єрка Італії назвала справжню мету атаки ХАМАС на Ізраїль

Лідерка Італії Джорджія Мелоні заявила, що світу потрібно бути уважним, щоб не потрапити у пастку бойовиків ХАМАСу.

22 жовтня 2023, 14:07 comments1247
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Прем’єр-міністерка Італії Джорджія Мелоні заявила, що справжня мета ХАМАС створити конфлікт на Близькому Сході, який розростеться до великої війни з зіткненням різних цивілізацій. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформаційну агенцію Reuters.

Прем'єрка Італії назвала справжню мету атаки ХАМАС на Ізраїль

Прем'єр-міністр Італії Джорджія Мелоні. Фото з відкритих джерел

Під час візиту до Єгипту Джорджія Мелоні виступила на Каїрському міжнародному саміті. За її словами світові лідери намагаються уникнути загострення ситуації на Близькому Сході.

"Хоча наші вихідні точки далекі, наші інтереси повністю збігаються: щоб те, що відбувається в Газі, не стало набагато ширшим конфліктом, релігійною війною, зіткненням цивілізацій", – сказала Мелоні.

Прем’єр-міністерка Італії наголосила, що, на її думку, ХАМАС підготував пастку для міжнародного світу і за спробою захисту палестинців створює конфліктну ситуацію.

"У мене склалося враження, що це була справжня мета атаки ХАМАС – не захист прав палестинського народу, а атака, яка створила б непереборну прірву між палестинцями та ізраїльтянами", — вважає Мелоні та додає, що мішенню є ми всі, і потрапити у цю пастку було б безглуздо.

Нагадаємо, що 7 жовтня ХАМАС атакував Ізраїль та увійшов у прикордонні до Сектору Гази населенні пункти. Ізраїль відповів атаками по позиціях бойовиків. Водночас в Лівані активізувалось терористичне угрупування Хезболла, яка робить атаки по території Ізраїлю. Через масові жертви з обох країн відбуваються протести у всьому світі за підтримку Ізраїлю та через загибель палестинців у Секторі Гази.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент США Джо Байден оголосив про формування нового світового порядку.

Також "Коментарі" писали про українського політичного оглядача Віталія Портникова, який прогнозує ще три війни у різних регіонах світу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини