Головна Новини Світ Близький Схід Ракети "Катюша" обстріляли посольство США в Багдаді (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ракети "Катюша" обстріляли посольство США в Багдаді (відео)

Одна з ракет потрапила в житловий будинок, як пишуть очевидці в Twitter

20 грудня 2020, 20:58
Поділіться публікацією:

У неділю посольство США в "зеленій" зоні Багдада, Ірак, піддалося ракетному обстрілу. Про це пише DW з посиланням на Reuters.

Ракети "Катюша" обстріляли посольство США в Багдаді (відео)

Жилой дом после падения ракеты в Багдаде, Ирак

Джерела зі служби безпеки повідомили агентству, що кілька ракет впали в "зеленій" зоні. Кореспондент The National Джойс Карам поділилася відео перехоплення ракет у Твіттері й написала, що посольство "піддалося обстрілу з ракет Катюша і мінометних снарядів".

Одна з ракет потрапила в житловий будинок, як пишуть очевидці у Твіттері.

Співробітники служби безпеки Іраку також повідомили AP на умовах анонімності, що система захисту посольства C-RAM збила ракети в повітрі, що призвело до пошкодження майна і припаркованих автомобілів. Повідомлень про жертви не надходило. Атака сталася напередодні річниці вбивства іранського генерала Касима Сулеймані.

Раніше "Коментарі" писали, що відважний семирічний хлопчик врятував свою молодшу сестру від пожежі в м Ноксвілл, штат Теннессі. Будинок родини Девідсон загорівся, поки вони спали. Будинок повністю згорів, але ніхто не постраждав. Про причини займання не повідомляється, але за попередньою версією виникли проблеми з електропроводкою.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини